- 2 Mayıs 2025
- 1.250
- 624
- 38
- 27
10 HaziranAynı gün yapalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 HaziranAynı gün yapalım![]()
Almanya da sıkıntı ya daha önceden de birileri yazmıştı buradan kan vermek ultrason felan oyle hemen yapmıyorlarmış orada biraz daha zor hastahane işleri galiba
ama biz mavi çizgiyi gördük sahsenEvet canim cidden oyle resmen almadilar. İdrar verdim negatif dedi gonderdi. İlk idrar degildi belki ondan negatif cikmistir diye dusunmek istiyorum kendim test yapicam tekrar sinir oldum
Zaten şuan çok yenidir bence ilk idrarla testi tekrarla sen bence varEvet canim cidden oyle resmen almadilar. İdrar verdim negatif dedi gonderdi. İlk idrar degildi belki ondan negatif cikmistir diye dusunmek istiyorum kendim test yapicam tekrar sinir oldum
Ben internetten aldım vallasu testler biraz uygun olsahergun yapicam
Fazla varsa dene canım ne kadar yapma desek de biliyorum engel olamıyor insanEvet canim cidden oyle resmen almadilar. İdrar verdim negatif dedi gonderdi. İlk idrar degildi belki ondan negatif cikmistir diye dusunmek istiyorum kendim test yapicam tekrar sinir oldum
10 dakika bekledin mi çok yeniyse hemen çıkmazNegatif arkadaslar bence hamilelik yok yaa
ne kadar var ki gununeNegatif arkadaslar bence hamilelik yok yaa
masallah iyi yapmışsınızBende 10 Haziranda yapacağım. Ayın 8’ine kadar evde değilim. Evde 3 test vardı. 1 tane bile almadım bilerekAyın 10’una kadar beklemeye devam
![]()
En iyisi evde oldukça test batıyor resmenBende 10 Haziranda yapacağım. Ayın 8’ine kadar evde değilim. Evde 3 test vardı. 1 tane bile almadım bilerekAyın 10’una kadar beklemeye devam
![]()
Aynen bende o yüzden bulundurmuyorum evde test falan. Günüm geçerse alırım diyorum öbür türlü insan stres oluyor.En iyisi evde oldukça test batıyor resmen![]()
Kesinlikle çok doğru ben bugün test yaptım . Baya silik çıktı içimde bir şüphe olduğu için huzursuzumAynen bende o yüzden bulundurmuyorum evde test falan. Günüm geçerse alırım diyorum öbür türlü insan stres oluyor.
Bakalım bu ay Gynoseed jel aldım bununla hamile kalan baya varmış denemek istedim ovülasyon takibi yapıyorum yumurtlama görünce kullandım 2 gün. Onunla birlikte bi tane gebelik testi gelmiş yanında hediye inşallah sabırsızlığıma yenilip yapmamKesinlikle çok doğru ben bugün test yaptım . Baya silik çıktı içimde bir şüphe olduğu için huzursuzumyapmadan önce kafam rahattı ..
İnşallah gebelik olurBakalım bu ay Gynoseed jel aldım bununla hamile kalan baya varmış denemek istedim ovülasyon takibi yapıyorum yumurtlama görünce kullandım 2 gün. Onunla birlikte bi tane gebelik testi gelmiş yanında hediye inşallah sabırsızlığıma yenilip yapmam![]()
Umarım olur ya kilo problemimde biraz. Gerçi geçen kış 15 kilo verdim yine kalamadım aylarca şimdi 12 sini geri aldım bilmiyorum çok ilgisi varmıİnşallah gebelik olurvalla test varsa yapma ihtimalinde var bişey diyemeyeceğim
![]()
Kilo hormonal dengeyi bozuyor diye biliyorum ben ama kilolu olup hamile kalan bir sürü insan var Rabbimm ol dedikten sonra her türlü olur canımUmarım olur ya kilo problemimde biraz. Gerçi geçen kış 15 kilo verdim yine kalamadım aylarca şimdi 12 sini geri aldım bilmiyorum çok ilgisi varmı