• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Almanya da sıkıntı ya daha önceden de birileri yazmıştı buradan kan vermek ultrason felan oyle hemen yapmıyorlarmış orada biraz daha zor hastahane işleri galiba

Evet canim cidden oyle resmen almadilar. İdrar verdim negatif dedi gonderdi. İlk idrar degildi belki ondan negatif cikmistir diye dusunmek istiyorum kendim test yapicam tekrar sinir oldum

Evet canim cidden oyle resmen almadilar. İdrar verdim negatif dedi gonderdi. İlk idrar degildi belki ondan negatif cikmistir diye dusunmek istiyorum kendim test yapicam tekrar sinir oldum
Zaten şuan çok yenidir bence ilk idrarla testi tekrarla sen bence var

Bende 10 Haziranda yapacağım. Ayın 8’ine kadar evde değilim. Evde 3 test vardı. 1 tane bile almadım bilerek🤭 Ayın 10’una kadar beklemeye devam🥹

Aynen bende o yüzden bulundurmuyorum evde test falan. Günüm geçerse alırım diyorum öbür türlü insan stres oluyor.
Kesinlikle çok doğru ben bugün test yaptım . Baya silik çıktı içimde bir şüphe olduğu için huzursuzum 🤣 yapmadan önce kafam rahattı ..

Kesinlikle çok doğru ben bugün test yaptım . Baya silik çıktı içimde bir şüphe olduğu için huzursuzum 🤣 yapmadan önce kafam rahattı ..
Bakalım bu ay Gynoseed jel aldım bununla hamile kalan baya varmış denemek istedim ovülasyon takibi yapıyorum yumurtlama görünce kullandım 2 gün. Onunla birlikte bi tane gebelik testi gelmiş yanında hediye inşallah sabırsızlığıma yenilip yapmam 🤭

Bakalım bu ay Gynoseed jel aldım bununla hamile kalan baya varmış denemek istedim ovülasyon takibi yapıyorum yumurtlama görünce kullandım 2 gün. Onunla birlikte bi tane gebelik testi gelmiş yanında hediye inşallah sabırsızlığıma yenilip yapmam 🤭
İnşallah gebelik olur 🌸 valla test varsa yapma ihtimalinde var bişey diyemeyeceğim 🤣🤣

Umarım olur ya kilo problemimde biraz. Gerçi geçen kış 15 kilo verdim yine kalamadım aylarca şimdi 12 sini geri aldım bilmiyorum çok ilgisi varmı
Kilo hormonal dengeyi bozuyor diye biliyorum ben ama kilolu olup hamile kalan bir sürü insan var Rabbimm ol dedikten sonra her türlü olur canım 🌸♥️

Back
X