Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim ya ben çift çizgi görüyorumBu arada laboquick kaset kuruma çıkarıyor dün atamadın bi türlü bugün atayım dedim
Burda da heryerde yok o bakalım bulabilirsem alayım ama benim awoxla kötü bir anım va çizgi çıktığı halde gebe değildimYani Awox erken gebelik al bence ben diğer ay ondan almayı düşünüyorum![]()
Ay ben de o bile çıkmadı
Boşver valla çıkmaması daha iyi insan umutlanıyor böyleAy ben de o bile çıkmadı![]()
Baksana D Delaljiyan predictor yaptı o borç yalancı verdi gerçi bilmiyoruz gitti bugün regl günüydü onun belki hamiledirnryyy güvenilir test kalmadı desene ne alsak ki diğer aya
Kızlar ben genelde albi kullanıyorum test sağolsun ne yalancı pozitif ne kuruma hiç bişey görmedim her seferinde tertemiz negatif gördüm. Aradan saatler geçse bile o tek çizgi orda duruyordu hiç kuruma olmadı.nryyy güvenilir test kalmadı desene ne alsak ki diğer aya
Evet o güzel ama bir kez denk geldim ya başka da bulamadımKızlar ben genelde albi kullanıyorum test sağolsun ne yalancı pozitif ne kuruma hiç bişey görmedim her seferinde tertemiz negatif gördüm. Aradan saatler geçse bile o tek çizgi orda duruyordu hiç kuruma olmadı.
Şimdi elimde birgebeningünlüğü nün gebelik testi var. Gynoseed jel almıştım onla birlikte geldi daha önce hiç o markanın testini kullanmadım sizce güvenilir midirEvet o güzel ama bir kez denk geldim ya başka da bulamadım