- 29 Ağustos 2014
- 5.197
- 17.508
- 448
- 33
Neee allahim saka miyiz bu ay nerdeyse hepimiz yalanci pozitif gorduk. Kirmizi mi adet olduguna emin misin offfYok canım yokmuş. Yalancı pozitif gösterdi test
Zaten adet oldum gerek yok kan vermeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neee allahim saka miyiz bu ay nerdeyse hepimiz yalanci pozitif gorduk. Kirmizi mi adet olduguna emin misin offfYok canım yokmuş. Yalancı pozitif gösterdi test
Zaten adet oldum gerek yok kan vermeye
Hayırlı olsunKızlar selam ben dayanamadım test yaptım
Olsun umudunu kaybetme, Allah hic beklemedigin anda yuzunu güldürür inşallahMaalesef yalancı pozitifmiş ikisi de
Beş aydır deniyoruz yani ovülasyon testi ileKızlar ben aralıkta kürtaj olmuştum 4 Yazır deniyoruz yumurtlama gününü ancak olmuyor rahim filmi çekileceğim. Rahim filmi çekilen ay korunmak gerekiyor mu
Bana doktorum korun dediği için o ay korunmuştuk o yumurtaların çok radyasyon aldığını söylemiştiKızlar ben aralıkta kürtaj olmuştum 4 Yazır deniyoruz yumurtlama gününü ancak olmuyor rahim filmi çekileceğim. Rahim filmi çekilen ay korunmak gerekiyor mu
Ben kürtaj olmuştum o zamandan beri kasık ağrılarım var aslında o yüzden çekilmek istiyorumKizlar bi sakin olun bana doktorlar neler soledi cocugun olmaz normal yollardan hamile kalamazsin tup bebek deneyelim rahim filmi cektirelim bakiyorumda simdi herkes rahim filmi cektiriyor rontgen gibi eger fiziksel bi sorununuz yoksa kesinlikle psikolojik bebek dusunme olayini tamamen birakin baska seylerle ilgilenin ben ne rahim filmi cektirdim ne baska bi tedabi gordum pco vardi bende dusun yumurta tembelligi de var dendi varda var yani anlayacqginiz bebek fikri tamamen aklimdan ciktigi donem hamile kalmıştım hemde tek bir iliski ile stres yapmayin lutfen hayatinizi yasayin.
Ben test de yapmak istemiyorum ben de hesabı silip gitmek üzereyimV venusunannesi valla bir kişi veya iki kişi pozitif 2 3 kişi regl oldu diğerleri ve ben beklemedeyizama benimde umudum yok bu ay
Nasıl bırakıcazKizlar bi sakin olun bana doktorlar neler soledi cocugun olmaz normal yollardan hamile kalamazsin tup bebek deneyelim rahim filmi cektirelim bakiyorumda simdi herkes rahim filmi cektiriyor rontgen gibi eger fiziksel bi sorununuz yoksa kesinlikle psikolojik bebek dusunme olayini tamamen birakin baska seylerle ilgilenin ben ne rahim filmi cektirdim ne baska bi tedabi gordum pco vardi bende dusun yumurta tembelligi de var dendi varda var yani anlayacqginiz bebek fikri tamamen aklimdan ciktigi donem hamile kalmıştım hemde tek bir iliski ile stres yapmayin lutfen hayatinizi yasayin.
İnsan çok etkileniyor evet. Nasıl başladık nasıl dağıldık… Yine de umut her daim var yarını bekleyelim. Hatta bat günün bile kıymetli sonuç çıkması açısından, adet sökülene kadar hep umut var.Ben test de yapmak istemiyorum ben de hesabı silip gitmek üzereyim
Evet orası öyle de resmen kimse mutlu olamadıİnsan çok etkileniyor evet. Nasıl başladık nasıl dağıldık… Yine de umut her daim var yarını bekleyelim. Hatta bat günün bile kıymetli sonuç çıkması açısından, adet sökülene kadar hep umut var.
Cnm seninde 2 gun var galiba benimde 2 gun bi bekleyelim adetlerimizin gecmesi bakalim nolacak olursa olur olmazsa olmaz boyle dusunNasıl bırakıcaz![]()