• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Cnm seninde 2 gun var galiba benimde 2 gun bi bekleyelim adetlerimizin gecmesi bakalim nolacak olursa olur olmazsa olmaz boyle dusun
Canım benimde bu ay adetim 6 gün erken geldi ama karnım çok şiş ve ped doldurmuyor kanama sadece idrara çıktığımda idrarla beraber akıyor buna rağmen hamile olabilir miyim

Adetime 6-8 gün arası bir şey var.
28.günde olsa 6
31.günde olursa 8 gün
Yani ya 14ü ya 16sı regl günüm olacak gibi. Ben 16sını görmeden test yapmam herhalde.
Göğüslerim çok acıyor. Ama belirtiden saymıyorum onu tabii ki.
16sında test yapacak olan yok mu?

Canım benimde bu ay adetim 6 gün erken geldi ama karnım çok şiş ve ped doldurmuyor kanama sadece idrara çıktığımda idrarla beraber akıyor buna rağmen hamile olabilir miyim
Sureci gozlemle bence kahverengi yada cok az kan geliyorsa bi kac gun bekle test yaptir. Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Ben predictor early ile öğrenmiştim ilkinde. Arkadaşlarım da öyle öğrendi. Ama çok bariz koyu kırmızı çıkmıştı 2.çizgi. Bence silikse pek güvenmemeli. Belirgin bir şey varsa güvenilebilir.
Sadece early predictor için söylüyorum bunu. Diğer markaları bilemiyorum.

Adetime 6-8 gün arası bir şey var.
28.günde olsa 6
31.günde olursa 8 gün
Yani ya 14ü ya 16sı regl günüm olacak gibi. Ben 16sını görmeden test yapmam herhalde.
Göğüslerim çok acıyor. Ama belirtiden saymıyorum onu tabii ki.
16sında test yapacak olan yok mu?
Ben varım canım benimde regl günü 16 sında

Eğer daha erken regl olmazsam 15 haziran babalar gününde test yapmayı planlıyorum. Babalar günü için çok güzel bir hediye olurdu🥹
Ayy gerçekten ne güzel olurdu hemde 🥲 hep hayal kuruyorum ama olmuyor kasım ayında da reglim eşimin doğumgünü ne denk geliyordu inşallah regl olmam eşime doğum günü sürprizi yaparım diye düşündüm ama hevesim kursağımda kaldı malesef inşallah bu ay eşime güzel bi hediye verebilirim ☺

takvimim uygulamasına göre 8 haziran regliydi olmadım 12 haziranı beklemek kaldı umarım negatif testlerin sonuçları pozitife döner 🙄

Back
X