- 2 Mayıs 2025
- 2.011
- 1.108
- 48
- 27
Benim 4 gün var aşkımCnm seninde 2 gun var galiba benimde 2 gun bi bekleyelim adetlerimizin gecmesi bakalim nolacak olursa olur olmazsa olmaz boyle dusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4 gün var aşkımCnm seninde 2 gun var galiba benimde 2 gun bi bekleyelim adetlerimizin gecmesi bakalim nolacak olursa olur olmazsa olmaz boyle dusun
Ha 4 mu pardon kendimle karıştırmisim:)Benim 4 gün var aşkım
4 gündür mucize olur mu kiHa 4 mu pardon kendimle karıştırmisim:)
Hamilelik basli basina mucizevi bisey zaten aslinda ayrintilara inersen hamile kalmak o kadar zorki allahin bi mucizesi resmen.4 gündür mucize olur mu ki
VivaLaJuicy allah Allah neden kiiii
Canım benimde bu ay adetim 6 gün erken geldi ama karnım çok şiş ve ped doldurmuyor kanama sadece idrara çıktığımda idrarla beraber akıyor buna rağmen hamile olabilir miyimCnm seninde 2 gun var galiba benimde 2 gun bi bekleyelim adetlerimizin gecmesi bakalim nolacak olursa olur olmazsa olmaz boyle dusun
Doğru söylüyorsun balımHamilelik basli basina mucizevi bisey zaten aslinda ayrintilara inersen hamile kalmak o kadar zorki allahin bi mucizesi resmen.
Sureci gozlemle bence kahverengi yada cok az kan geliyorsa bi kac gun bekle test yaptir. Yerlesme kanamasi olabilirmi?Canım benimde bu ay adetim 6 gün erken geldi ama karnım çok şiş ve ped doldurmuyor kanama sadece idrara çıktığımda idrarla beraber akıyor buna rağmen hamile olabilir miyim
Benimde soruma cevap veriri misiniz
Bence o kimyasal oldu kan vermesi lazım ikidir öyle oluyormuş genetiğe bakılması lazım
Bence o kimyasal oldu kan vermesi lazım ikidir öyle oluyormuş genetiğe bakılması lazım
Evet resmen teste güven yok: (( aa ben kaçırmışım o mesajları demek ki
Üzüldüm
Ben varım canım benimde regl günü 16 sındaAdetime 6-8 gün arası bir şey var.
28.günde olsa 6
31.günde olursa 8 gün
Yani ya 14ü ya 16sı regl günüm olacak gibi. Ben 16sını görmeden test yapmam herhalde.
Göğüslerim çok acıyor. Ama belirtiden saymıyorum onu tabii ki.
16sında test yapacak olan yok mu?
Ben varım canım benimde regl günü 16 sında
Ayy gerçekten ne güzel olurdu hemdeEğer daha erken regl olmazsam 15 haziran babalar gününde test yapmayı planlıyorum. Babalar günü için çok güzel bir hediye olurdu![]()