• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

takvimim uygulamasına göre 8 haziran regliydi olmadım 12 haziranı beklemek kaldı umarım negatif testlerin sonuçları pozitife döner 🙄
Umarım canım zaten işin en sinir kısmı şu bekleme süreci. Regl tarihi gelmeden hiç bişey belli olmuyor ya çok zor.

Kızlar selam öncelikle hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki ablam ilk çocuğuma 5 yıl sonra hiç ummadığı bir anda hamile kaldı ikincisini istiyor o da aynı yıllar geçti olmadı hala ona da söylüyorum bu işler sanki biraz vücudun gevşemesine psikolojik olarak da aynı şekil rahatlamaya bakıyor ne kadar düşününce öyle de stres oluyor adet bitiminden sonra 1 gün durup bir gün değerlendirme şeklinde yapın duanızı edin Allah’a bırakın Rabbim insallah hepinize Annelik duygusunu nasip eder Hayırlı güzel ve kolay şekilde

Bende 10 Haziranda yapacağım. Ayın 8’ine kadar evde değilim. Evde 3 test vardı. 1 tane bile almadım bilerek🤭 Ayın 10’una kadar beklemeye devam🥹benimde bat 10 haziran o zamana kadar evde değilim regl olmazsam yapacağım ama şu an göğüslerim aşırı ağrıyor 2 gündür

Olsun umudunu kaybetme, Allah hic beklemedigin anda yuzunu güldürür inşallah 🌸
Amin inşallah ama benim umutlar ciddi anlamda tükendi, darısı sizlern başına. Ben mutlu olamadım olamıyorum bari sizler olun. Güzel dileklerim hepinizle. Ben sanırım daha buraya girmeyeceğim. Kısa sürede bir sür şey paylaştık. İnşallah hepiniz güzel haberi en kısa zamanda alırsınız kızlar 🌸 ben artık bu mücadelede yokum

nryyy nryyy olur tabi ben yine ara ara girerim ama sürekli değil yumurtlama olduktan sonra takılırım yine değerlendirirsem iletişimde kalalım 💐

Bahar7777 Bahar7777 kız tamamen değil ben ara ara bakarım diğer yumurtlamaya kadar mutlaka 😅 sıkılırım zaten burda zaman geçiyor
Aynen bende sıkıldıkça giriyorum 😊 mutlu haberleri görünce seviniyorum kırmızı ları görenlere üzülüyorum malesef inşallah Rabbim öncelikle hiç evladı olmayanın kucağını doldursun 😌

Bahar7777 Bahar7777 aminnnn inşallahhhh.. sabah yapıcaz bakalım bat 12 Haziran belli olur az çok 😋 sizin durum nedir beybi
Benim daha 8 gün var canım gerçi bugün bitti 7 gün diyelim. Göğüslerim çok acıyor kasıklarım batıyor bi de eklem ağrılarım var ama çok dikkate alamıyorum bunları çünkü her regl öncesi yaşadığım şeyler bunlar 🤷‍♀️

Bahar7777 Bahar7777 ben regl belirtisi erken başlarsa umut var diyorum benim yumurtlamadan beri sadece akıntım var normalde regl öncesi başlardı veya yumurtlama günü olurdu başka da bir şey yok 😒 ilk gebelik yaşadığımda koku ve göğüs hassasiyeti bel ağrısı her türlü şey vardı kaybım oldu tabi ama bakalım şuan tekrardan çok istiyorum inşallah hepimiz güzel haber alırız

nryyy nryyy olur tabi ben yine ara ara girerim ama sürekli değil yumurtlama olduktan sonra takılırım yine değerlendirirsem iletişimde kalalım 💐
Aşkımmgünaydın ya ben tuvalete girdim daha eczaneye gidemem o saate kadar da tutamam yani 😂 ilk idrarla değil de ikinciyle yaparım artık daha gidemem

Gunaydin kizlar bata 1 gun kaldi kasiklarim fena ağrımaya basladi adet olacam galiba sizde belirtiler neler?
Günaydın canım benimde bata 1 gün var akıntım arttı regl öncesi akıntı olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun diyorum yarın test yapacağım zaten

Back
X