Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır canım yok zaten 4. Cocuguma hamile kalmaya calisiyorum yani.hicbir sprunum yomtu simdiye kadar 3 aylik koruyucu igneden sonra boyle regl duzensizligi oldu
Yalnız ben bu ovülasyon testini yapıyorum hala pik olmadı ama koyulaşma başladı yarına falan olur herhalde ben normalde takvim uygulamasına göre yapıyordum sanırım geç yumurtluyorum ona göre çoktan olması lazımdı her ay ona göre yapıyordum sonra dinlenmeye çekiliyordum regl bekliyordum olmaması normalmiş ilişki yok yumurtlama yok yani bu ovülasyon sayesinde farkettim
Merhaba bende bir kaç aydır buralardayım her ay farklı batli topikleri takip ediyorum ama bir türlü gebelik topiklerine giremedim...bu ayda burdayım hadi bakalım hayırlısı...bat 14 Mayıs ...27 nisandan beri yoğun uzayan şeffaf akıntım vardı.. bugün kıvamlı saydam olmayan krem rengi akıntım oldu sanırım yumurtlamam bitti...gün aşırı değerlendirdim nasip bakalim ...hepimiz için hayırlısı olsun...Allah isteyen herkese nasip etsin