• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 Aralık beraber bekleyelim

Benim bat 18 aralık 5 ve 6 aralıkta pik gördüm iki günü değerlendirebildim beklemedeyim

Selammm benim de Bat 14 Aralık dpo 7 deyim günleri değerlendirdim inşallah bu ay olur beklemedeyim 🙏🏻

Selam kızlar benim bat 13 Aralık beklemekteyim. Allâh kolaylıkla hepimize bebek nasip etsin. 🤲🏻

2-3 pik 7 ilişki eğer mucize olur da tutarsa ben de buradayım 🫶 bat 17 aralık

Selam arkadaşlar, benimde bat 17 aralık. Bekliyoruz bakalım Rabbimin izniyle 🤲🏻

Selam kızlar.
Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim maalesef.

2 Aralık pikti.
3 Aralık yumurtam çatladı ve az bı pembe leke geldi.
takip ettim ovulasyon testlerle. Bekliyoruz bakalım bugün dpo5.
Rabbim sağlıkla Güzel haberler alalım insllah,
❤️🙏🏼

Aa çok yakınmışız 🤭 sizde durumlar nasıl farklı bir belirtiniz var mı
Ben 30 Kasım ve 2 Aralık değerlendirdim . Muhtemelen ikiside yumurtlamaya denk geliyor . Bi kaç gümdür beyaz kremsi akıntım vardı . Şimdi iki gündür yok. Dünden beri de iğne batar gibi kasıklarımda acı oluyor ama yoğun değil ve sık idrara çıkıyorum. Sizde peki ? ❤️

Ben 30 Kasım ve 2 Aralık değerlendirdim . Muhtemelen ikiside yumurtlamaya denk geliyor . Bi kaç gümdür beyaz kremsi akıntım vardı . Şimdi iki gündür yok. Dünden beri de iğne batar gibi kasıklarımda acı oluyor ama yoğun değil ve sık idrara çıkıyorum. Sizde peki ? ❤️
28 29 pikti 30 da çatlama oldu ovülasyon testine göre değerlendirdim o günleri. Şuan dpo 8 deyim. Benimde Lh pikinden beri her geçen gün göğüslerim şişiyor acıyor daha önceyim bu kadar olmamıştı bugün göğüs uclarım iğne batar gibi açıyor onun haricinde şişkinliğim ve arada kasık bel ağrım var akıntımda beyaz sarımsı gibi. Ama ben zaten genelde belirtileri yoğun yaşıyorum döngülerimde her ay bu tarz şeyler oluyor o yüzden hangisi hamilelik belirtisidir ayırt edemiyorum. Sadece tek fark bu ay göğüslerim. Umarım bebişlerimiz bizimledir 😇

Pik günlerimiz aynıymış bizde o günleri hep değerlendirdik ama bende hiç akıntı olmuyor bu bir sorun oluşturur mu ki

Back
X