Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bat 15 AralıkSelammm benim de Bat 14 Aralık dpo 7 deyim günleri değerlendirdim inşallah bu ay olur beklemedeyim![]()
Aa çok yakınmışızBenimde bat 15 Aralık![]()
Ben 30 Kasım ve 2 Aralık değerlendirdim . Muhtemelen ikiside yumurtlamaya denk geliyor . Bi kaç gümdür beyaz kremsi akıntım vardı . Şimdi iki gündür yok. Dünden beri de iğne batar gibi kasıklarımda acı oluyor ama yoğun değil ve sık idrara çıkıyorum. Sizde peki ?Aa çok yakınmışızsizde durumlar nasıl farklı bir belirtiniz var mı
28 29 pikti 30 da çatlama oldu ovülasyon testine göre değerlendirdim o günleri. Şuan dpo 8 deyim. Benimde Lh pikinden beri her geçen gün göğüslerim şişiyor acıyor daha önceyim bu kadar olmamıştı bugün göğüs uclarım iğne batar gibi açıyor onun haricinde şişkinliğim ve arada kasık bel ağrım var akıntımda beyaz sarımsı gibi. Ama ben zaten genelde belirtileri yoğun yaşıyorum döngülerimde her ay bu tarz şeyler oluyor o yüzden hangisi hamilelik belirtisidir ayırt edemiyorum. Sadece tek fark bu ay göğüslerim. Umarım bebişlerimiz bizimledirBen 30 Kasım ve 2 Aralık değerlendirdim . Muhtemelen ikiside yumurtlamaya denk geliyor . Bi kaç gümdür beyaz kremsi akıntım vardı . Şimdi iki gündür yok. Dünden beri de iğne batar gibi kasıklarımda acı oluyor ama yoğun değil ve sık idrara çıkıyorum. Sizde peki ?![]()
Bekleyelim bacım inşaallah. İnşaallah hamileyimdir aksi takdirde bat tarihi 17 aralıgı gösteriyor dpo 7 deyimSelam kızlar birlikte bekleyelim malum beklemek çok zor
Bende dpo 7 deyim canım. Belirtin var mıSelammm benim de Bat 14 Aralık dpo 7 deyim günleri değerlendirdim inşallah bu ay olur beklemedeyim![]()
Pardon 16 aralıgı gösteriyor ve 2 3 gün öncede leke ile başlıyorBekleyelim bacım inşaallah. İnşaallah hamileyimdir aksi takdirde bat tarihi 17 aralıgı gösteriyor dpo 7 deyim