Gebeliğe Hazırlık Bat 16 ekim testime bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben göremedim ama çok uzaktan çekmişsin belki ondan görememişimdir

Biraz erken yaptm dayanamadım keşke yapmasaydım
En az perşembeye kadar bekle canım inşAllah vardır. Erken yapmak sadece moral bozuyor bence. Gölge gibi olanlar da fotoğrafta görünmüyor zaten inşAllah koyulaşır

Canım göremedim ya ama daha var bat a belki idrara geçmemiştir varsa. Günün geçince tekrar yaparsın hayırlısı olsun inşallahh

Canim daha erken bence. Bebek yeni yerleşiyor olabilir. Canını sıkma. Benim de bat 16. Bekliyorum ve beklemek çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. Gönlüne göre versin Allah insallahh

Canim daha erken bence. Bebek yeni yerleşiyor olabilir. Canını sıkma. Benim de bat 16. Bekliyorum ve beklemek çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. Gönlüne göre versin Allah insallahh
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun

Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Gecikmeden yapmayı düşünmüyorum ben, bir önceki gebeliğimde battan 1 gün önce yapmıştım silik çıkmıştı ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Yani anlayacağın erken öğrenmek pek de iyi bir şey değil. Çift çizgi gördün diyelim kan sonucu bekle, kese için bekle, kalp atışı için bekle :) zor yani.

Aynen bende bekleyim bakalım inşallah sonuç güzel olur

Yüzüm hep sivilce oldu normalde olmazdı ama karin ağrımda var sanki adet olcakmism gibi yarin bat günü bakalım olcakmiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…