- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi Sadglozgrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tertemiz bir negatif
Canım ben göremedim ama çok uzaktan çekmişsin belki ondan görememişimdir
Biraz erken yaptm dayanamadım keşke yapmasaydımHenüz erken bence
En az perşembeye kadar bekle canım inşAllah vardır. Erken yapmak sadece moral bozuyor bence. Gölge gibi olanlar da fotoğrafta görünmüyor zaten inşAllah koyulaşırBiraz erken yaptm dayanamadım keşke yapmasaydım![]()
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsunCanim daha erken bence. Bebek yeni yerleşiyor olabilir. Canını sıkma. Benim de bat 16. Bekliyorum ve beklemek çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. Gönlüne göre versin Allah insallahh
Gecikmeden yapmayı düşünmüyorum ben, bir önceki gebeliğimde battan 1 gün önce yapmıştım silik çıkmıştı ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Yani anlayacağın erken öğrenmek pek de iyi bir şey değil. Çift çizgi gördün diyelim kan sonucu bekle, kese için bekle, kalp atışı için bekle :) zor yani.Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Aynen bende bekleyim bakalım inşallah sonuç güzel olurGecikmeden yapmayı düşünmüyorum ben, bir önceki gebeliğimde battan 1 gün önce yapmıştım silik çıkmıştı ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Yani anlayacağın erken öğrenmek pek de iyi bir şey değil. Çift çizgi gördün diyelim kan sonucu bekle, kese için bekle, kalp atışı için bekle :) zor yani.
Ne yaptın canım nasıl gidiyor belirtiler? :)Aynen bende bekleyim bakalım inşallah sonuç güzel olur![]()
Canım oldun mu ?Yüzüm hep sivilce oldu normalde olmazdı ama karin ağrımda var sanki adet olcakmism gibi yarin bat günü bakalım olcakmiym
16 ekim leke geldi çok çok az kahverengi ama daha ondan sonra je gelen var je giden bn bisey anlamadim bundanCanım oldun mu ?
Aaaa yerleşme kanaması mı yoksaa16 ekim leke geldi çok çok az kahverengi ama daha ondan sonra je gelen var je giden bn bisey anlamadim bundan![]()
Ama adet günü yerleşme olabilir miAaaa yerleşme kanaması mı yoksaa