Bat 18/19/20 Mayıs olanlar

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
Arkadaşlar benim son adet tarihim 20 Nisan yumurtlama 3 4 Nisan oldu diye düşünüyorum.
26 28 30 Nisan 2 4 5 Mayıs degerlendirdim daha sonra değerlendirelim çünkü eşim burada değildi.
adetime dokuz gün var şu anki belirtilerim sadece bazen kaşık ağrısı çok nadir hissedilmeyecek kadar az bazı yemekleri yerken anlık mide bulantısı ve alt bölgemde yanma hissi var oturduğum yerde sanki vajinam yanıyor gibi göğüslerde hafiften başladı açıkçası hamile olduğuma çok ihtimal vermiyorum ama yine de böyle bir şüphesi olanlar ve bana yakın olanlarla bekleyebiliriz

Vajina da yanma varsa enfeksiyon vardır ve enfeksiyon da kasık ağrısı yapar bi kadın doğuma görünün bence

Benimde 3 4 5 Mayıs yumurtlama 6 Mayıs çatlama beraber bekleyebiliriz :) 4 5 6 değerlendirdim

16 Mayıs bat
Beklemedeyim 3 ve 4 yumurtlama çatlama oldu hiçbir belirtim yok iki gün değerlendirdik sadece çatlama günü değerlendirmedik yumurtlama ve öncesi idi değerlendirdiklerimiz açıkçası umudum yok adet bekliyorum olunca bitince rahme sülük tutturmayı düşünüyorum artık tüpler için sol tüpüm kapalı sağdan da dış gebelik yaşamıştım ve aksilik ikidir de kapalı olan sol tüp de ağrı oluyor galiba ordan yumurtlama yaşıyorum öyle olunca hamilelik ihtimali veremiyorum kendime de

Benimde 3 4 5 Mayıs yumurtlama 6 Mayıs çatlama beraber bekleyebiliriz :) 4 5 6 değerlendirdim
Güzel değerlendirmişsiniz sizde sizin adet ne zaman ne zaman test yapacaksınız ben 13/14 ünden sonra başlarım belki

Aaaa öyle mi olsun inşallah olur ben de bu ay için olduğunu sanmıyorum ama bekleyeyim artık isterseniz yarın erken gebelik testi yapın

Güzel değerlendirmişsiniz sizde sizin adet ne zaman ne zaman test yapacaksınız ben 13/14 ünden sonra başlarım belki
Ben 25 martta kürtaj oldum henüz adet olmadım kadın doğumcu 19na kadar olmazsan gel ilaç başlayalım ama şuan yumurtlamışsın 2 haftaya olursun demişti ayın 7sinde. Önceki gebeliğimde yumurtlamadan 14 gün sonra öğrenmiştim şimdi de yumurtlamadan 14 gün sonra yapmayı planlıyorum umarım vardır dua edin

Sizinde aynı civarlarda belli olur 13 14 erken bence siz bilirsiniz tabi

Benim de sat 21 nisan bat 19 mayıs pek umudum yok aslında her ay negatif görmekten yoruldum ama buraya yazarak totem yapayım dedim belki tutar

Benim de sat 21 nisan bat 19 mayıs pek umudum yok aslında her ay negatif görmekten yoruldum ama buraya yazarak totem yapayım dedim belki tutar
Benim 2 aydır hep içimde bi umut oluyordu özellikle İlkay çok olmuştu o da sanırım kimyasal geçirdim ikincisinde çok emindim yani denemelerimin sonucunda hamile kalacağımı ama kesinlikle tutmadı bütün testlerim negatif çıktı ve gününde adet oldum ayrıca geçen ay inanılmaz derecede göğüs ağrısı çektim neredeyse 20 güne yakın bu ay da pek fazla değerlendirmedim elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım ama içimde hiçbir hamileymişim gibi bir şüphe dahi yok normalde çoktan başlardım testler yapmaya falan filan test bile yapmak istemiyorum çünkü yokmuş gibi hissediyorum
Benim adetim 19 Mayıs’ta ben çok değerlendiremedim diye düşündüğüm için çünkü eşim şehir dışına çıktı ondan umudum yok hani çıkmasaydı ve birkaç kez daha deneseydim yine umudum olurdu eminim

Ben Eylül ayında dış gebelik yüzünden ameliyat oldum. Maalesef sol tüpüm alındı iç kanama sebebi ile. 19 Mayıs regl tarihim pek umudum yok ama yine de yazmak istedim.

Merhaba hep dışarıdan takip ediyordum yeni üye oldum benimde sat 19 Nisan 3-4 ovulasyon gördüm beklemedeyim benim ovulasyondan 3-4 gün sonra göğüs ağrısı başladı bazende sol kasık ağrısı ve hâlâ geçmedi bende beklemedeyim test yapsak sanırım daha belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…