Bat 18/19/20 Mayıs olanlar

Değerlendirsekte bisey değişmiyor ki bir sürü ilaç çatlatma iğnesi vs denedim ama hep hüsran o yüzden bıraktım artık doktora da gitmiyorum daha stresten başka işe yaramıyor

Hiç bir belirtim yok desem göğüs hassasiyetim çok fazla olurdu o da yok 2 gündür çok başım ağrıyor sadece bu

Hiç bir belirtim yok desem göğüs hassasiyetim çok fazla olurdu o da yok 2 gündür çok başım ağrıyor sadece bu
Benim de tam tersi hiç bir hassasiyetim olmaz bir iki gün kala hafif belirtiler olurdu hayırlısı olsun inşallah olur sağlıkla artık yoruldum psikolojik olarak

Benim de tam tersi hiç bir hassasiyetim olmaz bir iki gün kala hafif belirtiler olurdu hayırlısı olsun inşallah olur sağlıkla artık yoruldum psikolojik olarak
Ben ilk defa bi belirti hissetmiyorum adet öncesi de olsun hamilelik sürecinde de

Merhaba kızlar bat 21 Mayıs geçen ay çok yanılttı beni belirtilrr o yüzden en kesin gebelik belirtisi bebişi görmek stres yapmamamız lazım . Bu ay ilk defa omega 3 başladım bi de multivitamin başladım. Ovulasyon testini hep duyuyordum ama hiç yapmamıştım ilk defa bu ay aldım denedim uygulamayla aynı gün gösteriyor zaten test inşallah işe yarar siz ekstra bir şey yapıyor musunuz benim yaptığım ekstra işlemler bunlar

Benim yapmadığım ekstra işlem kalmadı ama hiç biri işe yaramadı sanırım kendi haline bırakmak en doğrusu en azından bi süre. Benim bata 6 gün kaldı ama feci bi bacak ağrım var bugün dizlerimin üstüne hiç basamadım hafiften kasıklarımda batıyor göğüslerim de acıyor bunlar bana adet zamanı da olur aslında ama tek fark dizlerimdeki ağrı acaba bu şekilde gebelik öğrenen oldu mu

Biz seninle ayniyiz bu ay hic belirtim.yok normalde adete bir hafta kala agri sizi olur bel bobreek ratafi gogsum ağrır simdi hic yok
Evet benimde ya umarım hamileyizdirrrrr normalde gram umudum yoktu arkadaşım öğrendi onunda 3. Deneme burdan konuşuyorduk gebe çıktı o bende umutlandım ınsallah ben de de vardır

Kızlar selam, benim bat 21 mayıs ama 20sinde de gelebilir döngüm 24-25 gün çünkü. 6-7 mayısta çatlama gördüm 2-3-4 ve 6-7-8 mayıs değerlendirdim. Dünden beri şiddetli bel ağrım var beyaz akıntım geliyor ara ara ve bugün göğüslerimde iğne batması gibi sancılar oldu hassasiyet de var gün içinde oluyor ama arada şişiyor sonra normal görüntüsüne dönüyor. Vücut ısım da 36. 9 - 37.0 cıkıyor sizce tutmuş olabilir mi ya? Progesteron artışı da böyle şeyler yapıyor diye biliyorum ve test için daha erken oldugunu bilincindeyim sadece aynı şeyleri yaşayan var mı acaba aranızda

Ben ama bel ağrım sabahki kadar şiddetli değil hatta geçti bile diyebilirim sabahta dedim ya adet oldum sandım diye gittim beyaz akıntı senin ağrıların hala devam ediyor mu? Bi de dün dediğim videoyu izledin mi ? Biz şu anda o videoya göre yumurta döllendiyse spermle buluştuysa rahme doğru tüplerden yuvarlanma sürecindeyiz anca 4-5 gün sonra test yapabiliriz en en erken

Hahahaha sen benim yoldaşım izledim su an yeni tutunmuştur zaten ama göğüslerde hissettiğim şeyi anlatamam nasıl sızladı kanallar üfff. Bel de hafif su an ama bağışıklığım düştü

Kızlar benim de bat 20. 3 Martta kürtaj oldum iki regl bekledim şimdi denemeye başladık tekrardan ama o kadar çok korkuyorum ki yine aynı şey başıma gelecek diye test yapmak bile istemiyorum. Hatta Beta Hcg takip etmekten evde deli gibi olmuştum. Takip etmek istemiyorum varsa bile. Sonuçta kötü bir şey varsa eğer 5-6 haftadan önce müdahale edilemiyor. Benim gibi bu psikolojide olan arkadaşlar var mı ya?

Günaydın valla yakın tarihte olmadı ama 2023 te ve 2024 te iki yıldada mart ayında hamile kaldım biri boş gebelik olmuştu biri kimyasal hala o korku var üstünden 1 sene geçmiş olmasına rağmen bu tarz şeyleri yaşayanda bu korku oluşması normal çünkü öncesinde yakın tarihte olsa uzak tarihte olsa travma etkisi yaratıyor. Her ay bekliyorum ama her ay da aynı korku bu sefer bişey olursa diye . Kendimi telkin ediyorum bi yandan korkma bişey olmayacak diye . Kendi kendimize aslında içimizde ne büyük savaşlar veriyoruz ama kimse bilmiyor yeri geliyor eşimizle bile paylaşmıyoruz içimizde yaşıyoruz. Kadın olmak çok zor allah kolaylık versin hepimize

Sat 26 nisan bat 21 mayıs adet sancısı gibi sancılarım bel ağrım var aşırı aşırı üşüyorum 3 gündür . Son 7 gün ovu 9-10 da oldu 9-10-11 değerlendirme yaptık. Umutsuz bir umutla bekliyorum

Su anda bat i 18 19 20 civari olan herkes ayni durumda ya herkes hamile ve bir nufus patlamasi yasatacagiz ya da bilemiyorum

Regl ağrısı gibi bacak ağrısı olup da hamile çıkan var mı
Karnımda gaz çok balık yüzüyor gibi yarın adet günüm bugün bacak ağrımdan duramıyorum dün de kaşık ağrım oldu biraz vajinama da iğne battı gibi oldu birkaç defa ama geçti sonra belirti olabilir mi

Canım benim... Allah seni de bebeğinle mükafatlandırsın inşallah. Aynı durumdayız. Umarım ki bir daha hiçbirimiz yaşamayız.

Erken gebelik.yaptim awox 4 gun ya da 3 gun var 6 gun kala ayni markayi yapmistim cikmamiti simdi göründü cizgi

Eklentiler

• 1000153379.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000153378.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000153377.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000153374.webp
    6 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000153375.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000153376.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000153373.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000153372.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar merhaba bugün adet günüm 2 Mayıs çatlaka günüydü. Dün test yaptım negatif çıkti. Bugün adet olmadım ve hiç olacak gibi hissetmiyorum sancım vs yok. Belim değil ama sırtım anlam veremediğim bir şekilde ağrıyor. Karnımda da sürekli gaz ve kalp atisi gibi şeyler hissediyorum. Gebelik belirtileri olabilir mi geç dollenme vs??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…