Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 16 Mayıs da belirti olarak tek aşırı bi bel ağrım var çok nadir ara ara kasık karın ağrısı ama o geçiyor belim geçmedi aynı 3 4 yumurtlama çatlama oldu da bilmiyorumKızlar en son adetim 23 nisandı. Ovülasyon testi kullandım 3 ve 4 mayıs çift çizgiyi gördüm 4 mayısı ve 6 mayısı değerlendirdik. Şuanda gögüslerimde acı ve hassaslık var. Kasığımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı var. Benim gibi olan var mı? Birlikte takipte kalalım
Benimde bat 18 Mayıs 7 gün var. Çok hafif sarı akıntı oluyor peçeteye silince. Birde bugün sağ kasığımda batma olma akşam üzerine doğru bekliyorum günümü inşallahKızlar en son adetim 23 nisandı. Ovülasyon testi kullandım 3 ve 4 mayıs çift çizgiyi gördüm 4 mayısı ve 6 mayısı değerlendirdik. Şuanda gögüslerimde acı ve hassaslık var. Kasığımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı var. Benim gibi olan var mı? Birlikte takipte kalalım
Takipte kalalım. Gögüste acı var mı hiç hafif bile olsaBat 16 Mayıs da belirti olarak tek aşırı bi bel ağrım var çok nadir ara ara kasık karın ağrısı ama o geçiyor belim geçmedi aynı 3 4 yumurtlama çatlama oldu da bilmiyorum
canım normal akıntında oluyor mu şeffaf tarzında benim çok yoğun çünkü şuanBenimde bat 18 Mayıs 7 gün var. Çok hafif sarı akıntı oluyor peçeteye silince. Birde bugün sağ kasığımda batma olma akşam üzerine doğru bekliyorum günümü inşallah
Evet hem şeffaf hem hafif sarımsı geliyor anlamadım yaTakipte kalalım. Gögüste acı var mı hiç hafif bile olsa
canım normal akıntında oluyor mu şeffaf tarzında benim çok yoğun çünkü şuan
beklemekten başka çaremiz yok. Rabbim aratmasınEvet hem şeffaf hem hafif sarımsı geliyor anlamadım ya
Amin canımbeklemekten başka çaremiz yok. Rabbim aratmasın
Bugün yoğun oldu evet anlamadığım şekilde 3 4 kez oldu. Ama göğüs ağrım yok hiç daha önceki gebeliğimde olmuştu. Tabi sonlandırdık o ayrıCanım akıntın çok oluyo mu benim çok aşırı oldu
Evet kese büyümediği için kalbi durdu 6+5 te kürtaj oldum. 25 martta hala da adet olmadım. Yumurtlamam da 345 mayısta oldu belki bebek olur diye bekliyorum şuanBir sorun mu oldu canım önceki gebeliğinde
bu ay umarım sende bende ve diğer isteyen tüm kızlara nasip olurEvet kese büyümediği için kalbi durdu 6+5 te kürtaj oldum. 25 martta hala da adet olmadım. Yumurtlamam da 345 mayısta oldu belki bebek olur diye bekliyorum şuan
İnşallhhhhbu ay umarım sende bende ve diğer isteyen tüm kızlara nasip olurbu ay sendende haber bekliyorum canım
![]()
Benim bat 19 Mayıs bende akıntıma göre 3/4 Mayıs ovulasyon diye düşünerek ona göre ilişkilerde bulundum 2/4/5 değerlendirdim belşrtim yok hiç sadece az sol kasık ağrıdı o kdrKızlar en son adetim 23 nisandı. Ovülasyon testi kullandım 3 ve 4 mayıs çift çizgiyi gördüm 4 mayısı ve 6 mayısı değerlendirdik. Şuanda gögüslerimde acı ve hassaslık var. Kasığımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı var. Benim gibi olan var mı? Birlikte takipte kalalım
Canım bianda olmuyor zaten bendede yavaş yavaş ağrılar başladı belki sendede öyle olurBenim bat 19 Mayıs bende akıntıma göre 3/4 Mayıs ovulasyon diye düşünerek ona göre ilişkilerde bulundum 2/4/5 değerlendirdim belşrtim yok hiç sadece az sol kasık ağrıdı o kdr
Merhaba benim de sat 23 nisan bat 19 Mayıs. Normalde adet belirtilerim adet öncesi 5 6 gun kala aşırı göğüs hassasiyeti. Adete 1 gün kala kasık ağrısı şeklinde olur. Bu sefer öyle olmadı. 4ünde sabah yumurtlama testinde piki gordum. O haftayi çok iyi degerlendirdik zaten. Yumurtlamamdan 3 4 gun sonra adetime 12 gun kala kasiklarimda agri basladi bi kere hatta asiri bir kasılma gibi bir batma oldu soltarafta. O andan beri agri var.akinti da var. Yumurtlama akintim disinda asla akinti yasamsm. Son 48 saattir de gogus hassasiyetim var ve adet belietisi olarak bunlar hala cok erken. Cumartesi normal hesaplarıma gore yumurta dollendiyse eger rahme tutunacagi tahmini gundu. Ctesi ve pazar atesim hafif yukseldi kas kemik agrisi ve asiri halsizlik yasadim. Arastirdim ve yumurtanin tutunma aninda babadan gelen genleri vucut yabanci gordugu icin bagisiklik sistemi grip tarzi belirti verip sonra kendini bu genlere adapte ediyormus. Bilemiyorum ya ben her seyi cok yanlis yorumluyorum ya da bir seyler var bekleyip gorecegiz. Hayatimda hic gecikme yasamadim 19 mayisi heyecanla bekliyorumKızlar en son adetim 23 nisandı. Ovülasyon testi kullandım 3 ve 4 mayıs çift çizgiyi gördüm 4 mayısı ve 6 mayısı değerlendirdik. Şuanda gögüslerimde acı ve hassaslık var. Kasığımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı var. Benim gibi olan var mı? Birlikte takipte kalalım
Canım tamamen aynıyız bendede inanılmaz göğüs hassasiyeti var ara ara kasık ağrısı var. Ne zaman test yapsak kiMerhaba benim de sat 23 nisan bat 19 Mayıs. Normalde adet belirtilerim adet öncesi 5 6 gun kala aşırı göğüs hassasiyeti. Adete 1 gün kala kasık ağrısı şeklinde olur. Bu sefer öyle olmadı. 4ünde sabah yumurtlama testinde piki gordum. O haftayi çok iyi degerlendirdik zaten. Yumurtlamamdan 3 4 gun sonra adetime 12 gun kala kasiklarimda agri basladi bi kere hatta asiri bir kasılma gibi bir batma oldu soltarafta. O andan beri agri var.akinti da var. Yumurtlama akintim disinda asla akinti yasamsm. Son 48 saattir de gogus hassasiyetim var ve adet belietisi olarak bunlar hala cok erken. Cumartesi normal hesaplarıma gore yumurta dollendiyse eger rahme tutunacagi tahmini gundu. Ctesi ve pazar atesim hafif yukseldi kas kemik agrisi ve asiri halsizlik yasadim. Arastirdim ve yumurtanin tutunma aninda babadan gelen genleri vucut yabanci gordugu icin bagisiklik sistemi grip tarzi belirti verip sonra kendini bu genlere adapte ediyormus. Bilemiyorum ya ben her seyi cok yanlis yorumluyorum ya da bir seyler var bekleyip gorecegiz. Hayatimda hic gecikme yasamadim 19 mayisi heyecanla bekliyorum