• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20-21-22-23 eylül

IMG_9611.webp
Hanımlar merhaba dpo9 iken yaptığım test şuan 11.gündeyim testin markası bebetime 5,10 dakika aralığında çıktı. Güvenilir midir güvenilirse gidip erken gebelik mi alsam 🫥

Eklentiler

• IMG_9609.webp
    IMG_9609.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 59
Elımde yok o yüzden yapmadım alabılırım ama almak istemiyorum negatif görmekten sıkıldıgım ıcın hayırlısı bakalım yarın görücem artık

Regl oldum bugun 🥹
Bende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galiba 😑

Eklentiler

• IMG_20250921_103224.webp
    IMG_20250921_103224.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 37
Bende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galiba 😑
Umarım sizinkisi yerleşme felandır bende belirtisiz şak diye oldum normalde leke gelir bir gün öncesinden. Bu sabah baktım hiçbir şey yok 1 sat sonra baya akıl hissettim

Umarım ama bütün modum gitti lekeyi görünce şuan tek tesellim sancı Ağrı vs bir şey olmaması 😔
Merhaba sonucunuz ne oldu ovülasyon testi ile takip ettiniz bende yaptım bugün 5 gün kala regl düzenli olurm her ay regl böyle çıktı bende yarın kan vericem pıhtılaşma eğilimim var lh testine güveniyorum ama bu konuda sanırım çapraz oluyormuş bazen

Eklentiler

• IMG_2580.webp
    IMG_2580.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_2552.webp
    IMG_2552.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_2555.webp
    IMG_2555.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 2
Back
X