- Konu Sahibi melisagggg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy galıba var heSabah yaptkm böyle çıktı ovulasyonn![]()
Ay inşallah keşke olsa ama hiç umudum da yok gibi yarın bir tane daha ovu yaparım gebelikte pazartesi yapabileceğim testi ancaAyyy galıba var hebence yarın gebelık trstıse yap
Benımde yarın adet günüm bende adet olmazsam pazartesi yapacağımAy inşallah keşke olsa ama hiç umudum da yok gibi yarın bir tane daha ovu yaparım gebelikte pazartesi yapabileceğim testi anca![]()
İnşallah olmazsın canım gebelik olsuunBenımde yarın adet günüm bende adet olmazsam pazartesi yapacağım
Regl oldum bugunİnşallah olmazsın canım gebelik olsuunsen ovu ya da gebelik testi yaptın mı bugun
Bende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galibaRegl oldum bugun![]()
Umarım sizinkisi yerleşme felandır bende belirtisiz şak diye oldum normalde leke gelir bir gün öncesinden. Bu sabah baktım hiçbir şey yok 1 sat sonra baya akıl hissettimBende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galiba![]()
Keşke olsa ama hiç bir umudum kalmadı yaUmarım sizinkisi yerleşme felandır bende belirtisiz şak diye oldum normalde leke gelir bir gün öncesinden. Bu sabah baktım hiçbir şey yok 1 sat sonra baya akıl hissettim
Artış var mıKeşke olsa ama hiç bir umudum kalmadı ya![]()
Evde değilim şuan ama geçince yapacam bi gece yapmıştım o aynı koyulukta çıktıArtış var mı
Yok lekende artış varmı diye sormak istedimEvde değilim şuan ama geçince yapacam bi gece yapmıştım o aynı koyulukta çıktı
Artış yok şuanlik hafif hafif geliyoYok lekende artış varmı diye sormak istedim
Umarım devamı gelmez poztifile sonuclanırArtış yok şuanlik hafif hafif geliyo
Umarım ama bütün modum gitti lekeyi görünce şuan tek tesellim sancı Ağrı vs bir şey olmamasıUmarım devamı gelmez poztifile sonuclanır![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu ovülasyon testi ile takip ettiniz bende yaptım bugün 5 gün kala regl düzenli olurm her ay regl böyle çıktı bende yarın kan vericem pıhtılaşma eğilimim var lh testine güveniyorum ama bu konuda sanırım çapraz oluyormuş bazenUmarım ama bütün modum gitti lekeyi görünce şuan tek tesellim sancı Ağrı vs bir şey olmaması![]()