- 25 Kasım 2024
- 842
- 131
- 23
- 20
Pozitif miİnce bir çizgi gözüküyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif miİnce bir çizgi gözüküyor canım
Evet ince bir çizgi varBunda bakar mısınız bugün itibarıyla adete 3 günüm var dün yapmıştım ben bu testi bu da awox marka şu an aktif olarak bir bel ağrım var sizce testim nedir
Aynı şeyleri yaşamışız bendede aynısı oldu gittim o ilaçları herkese verip yolluyorlar saçma bir şekilde sizde nasıl olur bilmem ama foruma bakın kimsenin bitmiyor enfeksiyonu kullanmayı bırakınca yine başlıyor ben aylardır kullanıyorum lütfen araştırın bunu gereksiz antibiyotik kullanmanızı istememFitil verdi ve bir poşet ilaçla döndüm eve 2 kutu antibiyotik krem agri kesiciler vitaminler enfeksiyon ilaclari
Aynı testi daha öncelerden yapıyordum böyle ince bir çizgi bile yoktu pozitif midir son olarak bel ağrısı yaşıyorumson olarak bel ağrısı yaşıyorumEvet ince bir çizgi var
Aynı testi daha öncelerden yapıyordum böyle ince bir çizgi bile yoktu pozitif midir son olarak bel ağrısı yaşıyorumson olarak bel ağrısı yaşıyorum.
Suanlik yapmadım sizce o test pozitif miBaşka test yaptınız mı
Sabah ilk idrarla tekrarla bence bi yine aynı çıkarsa kan ver stres yapmaSuanlik yapmadım sizce o test pozitif mi
Regl günü veya erken pozitif diyenler var ben de bilemiyorumSuanlik yapmadım sizce o test pozitif mi
Sizin ne oldu adet oldunuz mu? Ben hala adet olmadım test yaptım ama negatifSabah ilk idrarla tekrarla bence bi yine aynı çıkarsa kan ver stres yapma
Kahverengi leke geldi bugün ara ara geliyor çok az yarına sökülürüm heralde regl olursam ama regl ağrımda yok çok sancılı olur ilk iki gün normaldeSizin ne oldu adet oldunuz mu? Ben hala adet olmadım test yaptım ama negatif
Sürpriz bir şekilde ikimizinde hamile olmasını diliyorumKahverengi leke geldi bugün ara ara geliyor çok az yarına sökülürüm heralde regl olursam ama regl ağrımda yok çok sancılı olur ilk iki gün normalde
İnşallah canım benimSürpriz bir şekilde ikimizinde hamile olmasını diliyorum![]()
Tekrarladım bir kaç tane daha yaptım ikisinde çok çok silik çizgi çıktı sanırım kimyasal ama hala umut işteİnşallah canım benimsenin test pozitifti aslında tekrarlamadın mı
Keşke bi kan verseydin canımTekrarladım bir kaç tane daha yaptım ikisinde çok çok silik çizgi çıktı sanırım kimyasal ama hala umut işte![]()
Daha öncede yaşadım üç kez o zaman kan verdim negatifti ve gün aşırı kan verdim artık idrar testinde net ikinci çizgi görmeden vermyeceğim hayal kırıklığı oluyorKeşke bi kan verseydin canım
Awox da o çizgiyi görsem hemen gider kan veririmDaha öncede yaşadım üç kez o zaman kan verdim negatifti ve gün aşırı kan verdim artık idrar testinde net ikinci çizgi görmeden vermyeceğim hayal kırıklığı oluyor
Bekleyeceğim en azından 7 günAwox da o çizgiyi görsem hemen gider kan veririm![]()
Haber verirsin canımBekleyeceğim en azından 7 gün![]()
Tabiki sende yazHaber verirsin canım