• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Kızlar sanırım dün çatlama oldu , ovulasyonla takip etmedim ama akıntıdan anlıyorum , dün yumurta akı kıvamında hafif bir akıntım oldu hafif adet dönemindeki gibi hafif karın ağrısı filan . Dün akşamı değerlendirdik , az önce sağ kasıkta batma hissettim ama yumurta ile speem henüz birleşmiş midir bilemiyorum . Sizce ertesi gün böyle bir batma olabilir mi ?
evet canim yumjetlama ve catlama doneminde olabiliyor

Dün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markası
bende gordum bi silik cizgi sankiii

Dün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markası
Var var canoo ki bu kadar üst üste çift çizgi çıkmaz zannetmiyorum inşallah doğrudur inşallah bu ay sende hamile olursun ❣️

Silik çizgi bunda da var 🥰

Var var canoo ki bu kadar üst üste çift çizgi çıkmaz zannetmiyorum inşallah doğrudur inşallah bu ay sende hamile olursun ❣️
Ya teşekkür ederim güzel dileklerin için 💕❤️ ilk ay olduğu için aslında cok beklentim yoktu ama ben de son testten sonra galiba var dedim sabah kan testi vereceğim 🥰🥹

Silik cizgi gorunuyor canim hayirli olsun insallah hamilesindir 🥰 darisi basimiza olsun insallah

Back
X