• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Kızlar mesajlarınız tek tek okudum hepiniz umarım pozitifleri görürsünüz
@rosalii tebrik ediyorum sonucuna gerçekten kendi sonucum gibi heyecanla bakıp mutlu oldum 🤗 rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
A adilebaytarovic seninde var gibi duruyor heyecanın çok güzel bunun tadını çıkarıyorsan bekle ama stres olacaksan kan testi yaptırman daha iyi hissettirir bence 🤗umarım pozitifini kutlarız seninde
Diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz. Bende sizin belirtileri okudukça kendimde de bazı şeyler hissettim daha doğrusu hissedince baktım foruma. Göğsüm şişti hassaslaştı gaz sancısı yaşadım benim adet tarihimde 21 Ağustos gözüküyor ama değişkenlik gösteriyor bazen. Bir hafta önceden başladı göğsümdeki ağrılar ara ara kasık batmaları bugün sabah kalktığımda ağrı geçmiş gibiydi adet olacağım büyük ihtimal ama sizlerin yazılarını okumak bile heyecanlandırdı :) daha önce tüp bebek denemelerim oldu maalesef olmadı yeniden başlayacağım bende bu ay. Ama gitmeden yine vitamin takviyesi ve hamileliği kolaylaştıracak jel vardı onu kullandım ondan bir umut işte. 2 gün kaldı olmazsa belki test yaparım olursa da tedaviye gideceğim için yine üzülmeyeceğim 🤗
insallah en kisa zamanda guzel sonuclari alırsın💖

Kizlar benim testlerede bakin bi var mi ya cok silik var gibi sanki ama
1000631048.webp
1000631023.webp
1000630788.webp

5in alti negatif diye kabul ediyor 5 ustu 2 gune bi tekrarlanmasi gerek diye biliyorum canim sanki yeni beta artmaya baslamis gibi ama tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir
Kızlaaar bi bakar mısınız

Beta HCG değeri >5 ise hamilelik var demektir. Ama sağlıklı gebelik olup olmadığını anlamak için 2 gün sonra tekrar beta HCG bakmak gerekir. Eğer beta hcg değeri yükseliyorsa hamile olduğu kesin olarak belli olur.

Bi doktor sitesinden baktım ben de az önce. 🫶
Regl öncesi olduğu için düşük çıkmış olabilir değerler ☺️

Back
X