• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Ben bu ay akıntı takip edicem öyle anlıyorum diyip ovulasyon testi kullanmadım ama herhalde denk getiremedim yaa . Bugün test yaptım son ilişki tarihi 17 siydi bembeyaz, erken tabi test için ama hiç belirti filan da yok muhtemelen olmadı
Bende ovülasyon kullanmıyorum strese sokuyor inşallah denk gelmiştir senin belli olmaz belirtisiz kalırsın belki

Kızlar bat 19 ağustostu test yaptım çok heyecanlıyım…

Eklentiler

• IMG_8284.webp
    IMG_8284.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar geçen sene Ağustos ayından beri gebelik istiyorduk tam bir sene sonra ilk defa bu ay çift çizgi gördüm 🥰 Ovulasyon takibine göre bugün 12 dpo

Eklentiler

• DF9B27B8-28C3-429C-891B-C637CD0A0EA7.webp
    DF9B27B8-28C3-429C-891B-C637CD0A0EA7.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar geçen sene Ağustos ayından beri gebelik istiyorduk tam bir sene sonra ilk defa bu ay çift çizgi gördüm 🥰 Ovulasyon takibine göre bugün 12 dpo
Mavı olanda gördüm ama dıgerınde göremedim muhtemelen fotoğraf çekince gozukmhyor . Var dımı onda da ? İnsallah hamılesındır 🌸

Nasıl dayandın ya sen 😬 Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın tebrık ederım canım 🌸
Ya çünkü doktorum pcos görünümün var demişti ve bu temmuzun ortasında bıraktık korunmayı. 15.30 da randevum var çok heyecanlıyım ama hiçbir şey de hissetmiyorum farklı olarak 🥹

Back
X