- 23 Nisan 2023
- 1.676
- 289
- 53
- 37
Gördüm bende çizgiKızlar testime bir bakar mısınız ben pembe ince bir çizgi görüyorum ama fotografta belli oluyor mu hayalet çizgi var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm bende çizgiKızlar testime bir bakar mısınız ben pembe ince bir çizgi görüyorum ama fotografta belli oluyor mu hayalet çizgi var mı
Varrr bennnKizlaar ayin son gununden gebelik haberi vericek olan.var miiii yoksa etlule mi gectinizz durumlar nasil
yaa cok sevindim adina canimm saglikla al kucagina insallahVarrr bennn
Sat 27tem
Bat 23ağstos
25ağustos test çift çizgi
26ağustos kese gördük
5eylül kontrolüm var (özele gidiyorum 10gün sonra gel demişti) ama ben devlet hastanesinde 2eylül e randevu aldım
Şuan 5haftalık inşallah
Canım benimde sat 27 temmuz ve bende 25 Ağustosta çift çizgiyi gördüm değerin kaç çıktı çift çizgiyi gördüğünde? Benim ilk randevum 4 EylüldeVarrr bennn
Sat 27tem
Bat 23ağstos
25ağustos test çift çizgi
26ağustos kese gördük
5eylül kontrolüm var (özele gidiyorum 10gün sonra gel demişti) ama ben devlet hastanesinde 2eylül e randevu aldım
Şuan 5haftalık inşallah
canimm bence kan verrKızlar sanki çok yavaş koyulaşıyor testlerim korkuyorum daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim, siz ne diyorsunuz?
Maalesef canım burada kan verme durumum yok Perşembe gününe randevu verdi doktorcanimm bence kan verr
ay hadi hayirlisi olsunMaalesef canım burada kan verme durumum yok Perşembe gününe randevu verdi doktor
Henüz kan testi vermedim istemedi direk ultrasonda kese göründü gerek yok dediCanım benimde sat 27 temmuz ve bende 25 Ağustosta çift çizgiyi gördüm değerin kaç çıktı çift çizgiyi gördüğünde? Benim ilk randevum 4 Eylülde
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahHenüz kan testi vermedim istemedi direk ultrasonda kese göründü gerek yok dedi
bir dahaki kontrolünde bakarız dedi kan testlerine
Arastır bı gevelikte içiliyo mu dut kürü crpti düşşürüyo dirkr kullanınKizlar selam
Ben test yaptırdım dr ile görüştüm hcg 135 geldi. Fakat crp 10.9 doktor tutunmayabilir dedi. Regl gelmezse 3 4 gun icinde tekrar geldi. Galiba üzgünüm ve endiseliyim hayırlısı olsun allahtan rabbim kimseyi üzmesin. Kolay ve saglikli olanı nasip etsin amin