• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Kızlar merhaba, benim 6 Haziran pikti, bnm regl olacağım zaman bile hiç belirti yaşamam 5 aydır bebek düşünüyorum bende, gebelik oluşumunda belirti yaşaması gerekiyor mu her insanın şu an bi belirtim yok biraz da belirti aramak strese sokuyor kişiyi

Insallah tekrarlamaz canım, bende geçen sene agustosda dış gebelik yasadım eylulde tamamen sifirlanmisti bu aya kadar korunduk soktor 6 ay korun yeterli demisti biz 10 ay nerdeyse korunduk korkuyorum bende tekrar olursa diye Rabbim bizede nasip etsin insallah 🩷
Bu sayfada bir sürü insan gördüm dış gebelikten sonra çocuğuna kavuşmuşlar. Umarım biz de onlardan biri oluruz. Şu an tecrübeliyiz korkumu azalttım ben. Sadece sabırsız bekleyiş var umarım en kısa zamanda hayallerimize kavuşuruz ♥️

Kızlar merhaba, benim 6 Haziran pikti, bnm regl olacağım zaman bile hiç belirti yaşamam 5 aydır bebek düşünüyorum bende, gebelik oluşumunda belirti yaşaması gerekiyor mu her insanın şu an bi belirtim yok biraz da belirti aramak strese sokuyor kişiyi
Benimde 6 haziran pik 7si çatlama oldu. Umarım birlikte öğreniriz 🙏🏻 belirti konusuna gelince arkadaşım 8 haftalık öğrendi tesadüfen hiç fark etmemiş vücutla alakalı galiba bu belirti meselesi herkeste fark ediyor

İnşallah canım, 5 aydır deniyoruz sürekli doktora da gidiyorum bi sıkıntı olmadığını söylüyor çatlatma aşılama istediğimi söyledim onlarıda uygulamıyorlar inşallah bu ay güzel haber alırız, birde yumurtlama döneminden sonra da gün aşırı ilişki önemli mi

benimde 18 Haziran . Çatlatma iğnesi oldum 3 haziranda test yapmaya başladım şimdiden 😔 Rabbim yardımcımız olsun
Canım çatlatma iğnesi yapıldığı günü saymazsan 11. Günde çıkıyor bende çatlatma iğnesi olmuştum o zamana kadar iğnenin etkisi geçiyor ve hamilelik betası yükseliyor

Bu sayfada bir sürü insan gördüm dış gebelikten sonra çocuğuna kavuşmuşlar. Umarım biz de onlardan biri oluruz. Şu an tecrübeliyiz korkumu azalttım ben. Sadece sabırsız bekleyiş var umarım en kısa zamanda hayallerimize kavuşuruz ♥️
Aminn aminnn insallah 🤲🤲🩷🩷

Merhaba kızlar benim adetime 7-8 gün var yunurtlama uzerinden bir hafta geçti bugün kan verdim ama <2.30 çıktı bu gebelik yok anlamına geliyor değil mi erken mi baktırmışım ne dersiniz

Merhaba kızlar benim adetime 7-8 gün var yunurtlama uzerinden bir hafta geçti bugün kan verdim ama <2.30 çıktı bu gebelik yok anlamına geliyor değil mi erken mi baktırmışım ne dersiniz
Benimde 7 gün var bende test yaptırdım negatif çıktı. Aslında bir ilaç tedavisine başlama durumum var farkli bir konudan dolayi. O sebeple erken yaptırmak istedim. Ama alt orta karın ağrım var. Şişkinlik var. Daha önce düşük yaşadım. Ondada benzer belirtilerim vardi

Benimde 7 gün var bende test yaptırdım negatif çıktı. Aslında bir ilaç tedavisine başlama durumum var farkli bir konudan dolayi. O sebeple erken yaptırmak istedim. Ama alt orta karın ağrım var. Şişkinlik var. Daha önce düşük yaşadım. Ondada benzer belirtilerim vardi
Benim de göğüslerim sis ve dün bel ağrım bu sabah da kasik ağrım vardı ama adet öncesinden sebep sanırım adet gününe kadar var mı yok mu belli olur inşallah, sizin için de bizim için de inşallah güzel haber almak nasip olsun🥰

merhabaa🥳 ovü testlerime bakbilir misiniz? ilk fotoğrafı dün yaptım, ikincisini de bugün yaptımm. ovü testi istemiyordum ama geçen ay fark ettim ki adetten önce yumurtlama görüyorum. 3-4 gündür kasıklarımda sancı var ve onun dışında hiçbir belirtim yok. bat muhtemelen 21 yada 22 haziran.. acaba çatlama olmuş mudur yoksa daha da yükselir mi?

Eklentiler

• IMG_1528.webp
    IMG_1528.webp
    133,6 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1557.webp
    IMG_1557.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 10
merhabaa🥳 ovü testlerime bakbilir misiniz? ilk fotoğrafı dün yaptım, ikincisini de bugün yaptımm. ovü testi istemiyordum ama geçen ay fark ettim ki adetten önce yumurtlama görüyorum. 3-4 gündür kasıklarımda sancı var ve onun dışında hiçbir belirtim yok. bat muhtemelen 21 yada 22 haziran.. acaba çatlama olmuş mudur yoksa daha da yükselir mi?
Canım daha yumurtlama olmamış.
Teste devam et
2 çizgide aynı koyulukta olması gerekiyor.

Canım daha yumurtlama olmamış.
Teste devam et
2 çizgide aynı koyulukta olması gerekiyor.
allah allaaahh🥹 uygulamaya yükledim zirve gösteriyor. ve fotoğrafta belli değil ama bugünki çizgi daha silikti. hiç anlamıyorum bu işlerden🥹 acaba kaç günde pik olur?

allah allaaahh🥹 uygulamaya yükledim zirve gösteriyor. ve fotoğrafta belli değil ama bugünki çizgi daha silikti. hiç anlamıyorum bu işlerden🥹 acaba kaç günde pik olur?
Bak canım bu benim bu aykı ov testlerim. Adetin bittiği gün kutunun üstünde yazdığı şekilde uyguluyorsun.. pik gördüğün günü ve sonraki 2 geceyi değerlendirmen lazım..
Aklına takılan birşey varsa sorabilirsin :)

Eklentiler

• 1000101181.webp
    1000101181.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 9

Ovülasyon testi kullandım bu ay ilk defa. Hiç çok koyu olmadı t çizgisi. Yani pik görmedim sözde. Ama hamileyim. Çok da önemli değil yani. Siz adet sonrası diğer döngüye kadar 2 günde 1 ilişki yaşasanız zaten şansınız artıyor.

Merhaba 4 nisan çarş çatlatma iğnesi yaptım benimle birlikte yapanlar varmı baskın bi belirti hissetmiyorum sadece bugün peçeteye akıntı ile beraber hafif damar gibi kan geldi ama çok çok hafif sizce yerleşme olabilir mi

Ovülasyon testi kullandım bu ay ilk defa. Hiç çok koyu olmadı t çizgisi. Yani pik görmedim sözde. Ama hamileyim. Çok da önemli değil yani. Siz adet sonrası diğer döngüye kadar 2 günde 1 ilişki yaşasanız zaten şansınız artıyor.
gerçekten miiiii🥹 tebrik ederim öncelikle, sağlıkla gelsin bebişin🥰 evet o şekilde olduğunda şans çok fazla artıyormuş, duymuştum onu. 1 senedir deniyoruz düzenli bir şekilde ama nasip olmadı. ben yine de test takibi yapmaya devam edeceğim. inşallah ben de o güzel haberi alacağım bu ay🥺

Back
X