• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

galiba evet kan vereceğim bir şekilde ayarlayıp🥺 çünkü böyle içim içimi yiyor ve bana da garip hisler yüklenmeye başlıyor ama piskolojik olabilir🥺 inşallah senin hislerin doğru çıkaarrr çünkü anneler hissedermişş😋🥳❤️
Bence de vermelisin canım , en azından kafanda rahat eder , ben uyuyamıyordum meraktan 🤦🏻‍♀️🫣
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım 🙏

Harika canım hoşgeldin ay birlikte beklediklerimle aynı zamanda hamiş olmak şahane ❤️🙏🥰
Hayırlı olsun doktor randevusu al ve git artık süreç başladı🙏

Darısı herkesin hepinizin başına canlarım❤️
Aminn Allah razı olsun Rabbim dileyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin, hastaneye kontrol amaçlı gidiyorum değil mi ilk gebeligin olacak Allah'ın izniyle

Bence de vermelisin canım , en azından kafanda rahat eder , ben uyuyamıyordum meraktan 🤦🏻‍♀️🫣
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım 🙏
şuan ben de merak ediyorumm ama çalıştığım için vaktim olmuyor, iznime de daha 3 gün var ama bekleyememm🥹 sanırım eşime de bir şey uydurup özelde gidip vereceğim🥹 bugün de olmazsam 3 gün gecikmiş oluyorum ve hiç olacak gibi ağrım da yok, arada sancı girip çıkıyor ve sürekli halsizlik, tansiyon düşüklüğü var. bir de memelerim çoook büyük hissediyorum, sığmıyor. damarlar da bayaa mavi🥹 senin de böyle miydi?

Aminn Allah razı olsun Rabbim dileyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin, hastaneye kontrol amaçlı gidiyorum değil mi ilk gebeligin olacak Allah'ın izniyle
Evet canım gebeliğini resmileştir senden bi sürü kan testi isteyebilir benden tüm değerlerime öncesinde baktırmadığım için istedi , çarşamba tüm kan testleri için yine gideceğim 🫠🤗
Evet canım Allah’ın izniyle ilk gebeliğim❤️🙏🌺

şuan ben de merak ediyorumm ama çalıştığım için vaktim olmuyor, iznime de daha 3 gün var ama bekleyememm🥹 sanırım eşime de bir şey uydurup özelde gidip vereceğim🥹 bugün de olmazsam 3 gün gecikmiş oluyorum ve hiç olacak gibi ağrım da yok, arada sancı girip çıkıyor ve sürekli halsizlik, tansiyon düşüklüğü var. bir de memelerim çoook büyük hissediyorum, sığmıyor. damarlar da bayaa mavi🥹 senin de böyle miydi?
Ya hepimizi merakta bırakıyorsun hadi gidip ver şu kanı 3 gün gecikti , bi güzel haber bekliyorum senden inşallah kuzum❤️🙏🤗

Evet canım gebeliğini resmileştir senden bi sürü kan testi isteyebilir benden tüm değerlerime öncesinde baktırmadığım için istedi , çarşamba tüm kan testleri için yine gideceğim 🫠🤗
Evet canım Allah’ın izniyle ilk gebeliğim❤️🙏🌺
Anladım çok teşekkür ederim, ben de önümüzdeki hafta salı gününe aldım randevu o zamana kadar belki kese de görünür. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin hepimiz ♥️♥️için

Back
X