• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Canım ben normalde erken yumurtladigim için adet bittikten 1 gun sonra trendyoldqn aldığım ovulasyon testleri ile takip ediyorum bu ay 14. Günüm sabah pik oldu yani cift çizgilerin ikiside aynı koyulukta yada t yazan daha koyu ise ona pik deniyor pikten sonraki en gec dogruysa 36 saat içinde yumurtluyorsun. Ekteki gibi hergun aynı saat ve 2 saat sıvı almadan yapiyorsun
Adetime 5 gün var test yaptım
IMG_5052.webp
IMG_5057.webp
IMG_5056.webp

Öğlen 3 te pikti akşam 10 da yaptim yine pikti ama o gece ilişkim olmadı cumartesi öğlen3 gibi oldu kaçmışmıdır bilemedim
Kuzum pikten sonra 24 36 saatte çatlıyor ve 24 saate kadar canlı kalıyorsa geç kalmamışsindir. İnşallah güzel tutunur 🤲

Benim de bat 18-22 ağustos. Bu ay 8 ağustosta çatlama gördüm. İki ay önce hsg çektirmiştim. 1 ay korundum şimdi 2. Ay. Bakalım çatlamadan sonra sanki göğüslerim büyüdü gibi geliyor ama bu kadar çabuk belirti vermez de ay bilemedim 😅 ne diyorsunuz kızlar olmuş mudur ya beklemek çok yorucu😔

Benim de bat 18-22 ağustos. Bu ay 8 ağustosta çatlama gördüm. İki ay önce hsg çektirmiştim. 1 ay korundum şimdi 2. Ay. Bakalım çatlamadan sonra sanki göğüslerim büyüdü gibi geliyor ama bu kadar çabuk belirti vermez de ay bilemedim 😅 ne diyorsunuz kızlar olmuş mudur ya beklemek çok yorucu😔
Canım benimde çatlama 8 ağustos kasık batmalarım var benimde inşallah tutmuştur sabırla beklicez artık 🥰

Back
X