- 28 Haziran 2025
- 474
- 145
- 18
- 31
Yumurtlamanın üstünden 12 14 gün geçmesi lazım canımKızlar merhaba dpo 4 deyim ve yumurtlamadan beri hafif alt batinda gerginlik ve adet sızısı var. Dpo 8 test için erken mi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamanın üstünden 12 14 gün geçmesi lazım canımKızlar merhaba dpo 4 deyim ve yumurtlamadan beri hafif alt batinda gerginlik ve adet sızısı var. Dpo 8 test için erken mi olur
Canım ovulasyon yapsana yumurtlaman mı oluyor acabaValla bende de 5 tane gebelik var diyorum Ovulasyon fln mi yapsam sonra drdim dursun sol kasigimin agrisi beni öldürücek
Gecti yumurtlamam ya hamilelik varsa cikio yaCanım ovulasyon yapsana yumurtlaman mı oluyor acaba
Bi dene canım bakalım ne çıkcakGecti yumurtlamam ya hamilelik varsa cikio ya
İki gun sonra denicem 4 gun kala bakalimBi dene canım bakalım ne çıkcak
Kuzu bazıları 8. Gunde felan öğrenmiş ya dayanamam diyeYumurtlamanın üstünden 12 14 gün geçmesi lazım canım
Dene bakalım canım 1 hafta kala regl a test te yapabilirsin aslındaİki gun sonra denicem 4 gun kala bakalim
Çok silikte olsa çıkıyor canım ama çelişkide kalıyorsun denemek istiyorsan dene içinde kalmasınKuzu bazıları 8. Gunde felan öğrenmiş ya dayanamam diye
Ahahha suan 6 gun kaldi iste ilk idrarla deneniyor diye esim evde cuma ise gidicek anca o zmn yapabilirimÇok silikte olsa çıkıyor canım ama çelişkide kalıyorsun denemek istiyorsan dene içinde kalmasın![]()
Kuzum iki gündür alt batin dolu ve hafif adet sızısı gibi sende durum neKızlar bat 22 olan bugün bi belirtiniz varmı
Bende biraz sancı var gibi gaz sanırım bende gaz hep olur kabızlık var bilemedimKuzum iki gündür alt batin dolu ve hafif adet sızısı gibi sende durum ne
Yarın denersin o zaman canımAhahha suan 6 gun kaldi iste ilk idrarla deneniyor diye esim evde cuma ise gidicek anca o zmn yapabilirim
Denicem bakalim ruh halim degiskenlik gosteriyo surekliYarın denersin o zaman canım
Bende de çok halsizlik var canım daha yeni kalkabildim yataktanKızlar bat 22 olan bugün bi belirtiniz varmı
Ne yazık ki öyle oluyor yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorsunDenicem bakalim ruh halim degiskenlik gosteriyo surekli![]()
Evet ya sorma akisina biraktimNe yazık ki öyle oluyor yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorsun![]()
Bende yapmayı düşünüyorum ama 1 hafta kala benimkine çok var dahaEvet ya sorma akisina biraktim
Dene bakalim ama cikmazsa uzulme cunku genelde cikmioBende yapmayı düşünüyorum ama 1 hafta kala benimkine çok var daha
Bakalım canım çıkmazsa 2 gün kala bidaha yaparım ya üzülmem nolcak diğer ay bidaha denerizDene bakalim ama cikmazsa uzulme cunku genelde cikmio