İnşallah canımİnşallah yanılırız canım süpriz yapar bebiş bize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımİnşallah yanılırız canım süpriz yapar bebiş bize![]()
Reglin gelmeden bjr hafta once olurmus ya demissin yani ondan dedmBenimde gelmedi daha![]()
Kız şaka yapıyorum bende oluyor hep farklı olan uç acısıydı hiç olmadı daha önceReglin gelmeden bjr hafta once olurmus ya demissin yani ondan dedm
İste bende hic olmuyo onu diyorum ya valla bilmiom ama asiri dolgunlastilarKız şaka yapıyorum bende oluyor hep farklı olan uç acısıydı hiç olmadı daha önce
İnşallah bebiştir yarın test yap canımİste bende hic olmuyo onu diyorum ya valla bilmiom ama asiri dolgunlastilar
Ayyyyy inanmiyorum az once bi tuvalete gittim akintim sarimsi geliyoooİnşallah bebiştir yarın test yap canım![]()
Yaa valla mı çok sevindim canım ya testi yap yarın mutlakaAyyyyy inanmiyorum az once bi tuvalete gittim akintim sarimsi geliyooo![]()
Hala emin degilim yapma konusunda yaYaa valla mı çok sevindim canım ya testi yap yarın mutlaka![]()
Bence yapmalısın bu zaten bitiş değil daha regl beklicez olmazsa bidaha yapıcaz doktora gidicez çiçeğimHala emin degilim yapma konusunda ya![]()
Bence yapmalısın bu zaten bitiş değil daha regl beklicez olmazsa bidaha yapıcaz doktora gidicez çiçeğim![]()
Hemde nasıl ama cesaretli olmak lazımoff kadin olmak cok zor
Cesaret var da istemiyorum yapmakHemde nasıl ama cesaretli olmak lazım![]()
Sen bilirsin canımCesaret var da istemiyorum yapmak
Normalden ne farkı var canım? İshal olan varmı? Bende adete yakın olur genelde şimdiden oldu göğüslerimde adete çok benzer ağrımaya başladı başka ne belirtileriniz var 22 bay bekleyenlerAyyyyy inanmiyorum az once bi tuvalete gittim akintim sarimsi geliyooo![]()
Yerleşme olma ihtimali çok yüksek inşallah öyledir başka belirtin var mı göğüste akıntıda falanMerhaba kızlar, benim de bat 21 Ağustos muhtemelen. Salı günü birkaç saatlik bi kanama oldu bende. Kasıklarımda garip bir ağrıyla birlikte geldi. Çok açık renkte pembe bir kanama. Yerleşme midir, bu kadar erken yerleşme olur mu, bilemiyorum. Hala da kasıklarımda baskı hissediyorum ama yoğun değil ufak ufak kendini hatırlatıyor özellikle ayakta uzun süre kalırsam. Kanamaya sebep olacak hiçbir sorunum da yok, ovülasyon testi de yaptım tekrar yumurtladım mı acaba diye o da değil. Bakalım nasip artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Cnm bnm regle uc gun kaldi hic gormemistim daha once burda hamile bayanlarin hep bu tarz akintilari olmustu normalde seffaf akintim olurdu hep sonra regli olurdum goguslerim dolgun va aciyorlar kasiklarim sancilaniyo baskada belirtim yokNormalden ne farkı var canım? İshal olan varmı? Bende adete yakın olur genelde şimdiden oldu göğüslerimde adete çok benzer ağrımaya başladı başka ne belirtileriniz var 22 bay bekleyenler
Başkasıyla değilde en güzeli kendinle karşılaştırmak bence. Benim normal günümle hiç farkım yok. Farklı şeyler gözlemlemek bence olumlu bişey. İnşallah gönlümüze göre olurCnm bnm regle uc gun kaldi hic gormemistim daha once burda hamile bayanlarin hep bu tarz akintilari olmustu normalde seffaf akintim olurdu hep sonra regli olurdum goguslerim dolgun va aciyorlar kasiklarim sancilaniyo baskada belirtim yok