• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Merhabalar.Bata 2 gün var ben hiç test yapmadım.Daha doğrusu yapmaya firsatim olmadı.Dün akşam döndüm tatilden.Eşimde eve donunce yap daha garanti olur dedi.Bu saatte aklıma düştü.Test alıp yapsam mı 2 gün daha sabretsem mi.Varsa zaten kaset testte bile çıkar.Önceki gebeligimde 5-6 gün kala kaset test ile ogrenmistim.Bilemedim şimdi.

Prodoctor da silik çıkıyor frelyy aldım days doctor aldım canım 3 ü de pozitif verdi ama 3 marka da muaallakta bi marka o yüzden güvenemedim
Cabim dpo kac senin aynı diye hatırlıyorum caht bugün bana dpo11 dedi kafam karıştı dpo 9 yani pazartesi kan vermiştim 1.6 geldi negatif yıkıldım tabi ama ates ölüme devam ediyordum bugün daha da yükselmiş kafam karıştı uyice

Merhabalar.Bata 2 gün var ben hiç test yapmadım.Daha doğrusu yapmaya firsatim olmadı.Dün akşam döndüm tatilden.Eşimde eve donunce yap daha garanti olur dedi.Bu saatte aklıma düştü.Test alıp yapsam mı 2 gün daha sabretsem mi.Varsa zaten kaset testte bile çıkar.Önceki gebeligimde 5-6 gün kala kaset test ile ogrenmistim.Bilemedim şimdi.
Bence yap canım sonuca göre kan verirsin 🥰

Bence yap canım sonuca göre kan verirsin 🥰
Dışarı çıkabilirsem alıcam canm test.Cokta yorgunum.Çıkamazsam eşim akşama alır gelir.Vücudumda değişik şeyler oluyor.Hava değişiminden uzun yolculuktan kaynaklı değilse gebelik olabilir.Bakalim ennn hayirlisi neyse o olsun.

Dışarı çıkabilirsem alıcam canm test.Cokta yorgunum.Çıkamazsam eşim akşama alır gelir.Vücudumda değişik şeyler oluyor.Hava değişiminden uzun yolculuktan kaynaklı değilse gebelik olabilir.Bakalim ennn hayirlisi neyse o olsun.
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz🥰

Ben elendim hanımlar.Tertemiz negatif.Eylül topiği varsa oraya geçiyorum.Bu ay ilk denememizdi.Hayırlısı denemeye devam.

Eklentiler

• 1000020663.webp
    1000020663.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 18
Back
X