- 10 Ocak 2025
- 435
- 225
- 18
- Konu Sahibi zeynep2009
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa peki regl oldun mu belki geç döllenmedirMaalesef negatif silik çizgi bile yok![]()
Yok kuzum olmadım ama olacak gibiyim kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim hassaslaşmaya başladı. 9 mart yumurtlama oldu 13 martta çatlama oldu.. 9 marta göre 2 gün geciktim 13 marta göre de 3 gün var regleYaa peki regl oldun mu belki geç döllenmedir
Neyse bakalım belli olmaz belki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır. Regl olmadıysan hâlâ umut varYok kuzum olmadım ama olacak gibiyim kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim hassaslaşmaya başladı. 9 mart yumurtlama oldu 13 martta çatlama oldu.. 9 marta göre 2 gün geciktim 13 marta göre de 3 gün var regleay bu ay geç yumurtladım ve geç çatladı ya niye böyle oldukine
![]()
Herkes böyle diyor bakalım beklemedeyimNeyse bakalım belli olmaz belki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır. Regl olmadıysan hâlâ umut var
Kuruma da olabilir bunlara güvenemiyorum beni çok yanıltılar pozitif görüp kanda çıkmadı vs.Kızlar dün yaptım bu testi bugün atarken gördüm, sizce kuruma çizgisi mi?
Bugün geçikmenin 2.günü.
Ya bu testi Cook kez denedim hiç kuruma çizgisi vermemişti ama,Kuruma da olabilir bunlara güvenemiyorum beni çok yanıltılar pozitif görüp kanda çıkmadı vs.
Ama gecikmeniz de var belirtiler varmı
Pcos mu var sizde?Ya bu testi Cook kez denedim hiç kuruma çizgisi vermemişti ama,
Hiç bir belirtim yok.
Sadece beyaz akıntım ve 2 gün geçikmem var.
12 sinde çatlama gördüm. Çatlama üzerinden 15 gün sonra regli olunması gerekiyor ama ama benim 17,gün bilemedim.
Geçen aylarda bu test hiç öyle olmadı şaşırdım bende.
Hayır canım,Pcos mu var sizde?