Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Yaa peki regl oldun mu belki geç döllenmedir
Yok kuzum olmadım ama olacak gibiyim kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim hassaslaşmaya başladı. 9 mart yumurtlama oldu 13 martta çatlama oldu.. 9 marta göre 2 gün geciktim 13 marta göre de 3 gün var regle 🫣😂🥲 ay bu ay geç yumurtladım ve geç çatladı ya niye böyle oldukine 🤣😂

Yok kuzum olmadım ama olacak gibiyim kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim hassaslaşmaya başladı. 9 mart yumurtlama oldu 13 martta çatlama oldu.. 9 marta göre 2 gün geciktim 13 marta göre de 3 gün var regle 🫣😂🥲 ay bu ay geç yumurtladım ve geç çatladı ya niye böyle oldukine 🤣😂
Neyse bakalım belli olmaz belki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır. Regl olmadıysan hâlâ umut var

Kızlar benimde bugün almam gerekiyor olmadım, dün test yaptım negatifti

kızlar yumurtam çatlayalı 4. Gün oluyor. İlk bu ay korunmasız ilişki yaşadım. Bebek istiyorum. Kendimi de gözlemliyorum. Kasık agrım çok oldu. Sol kasığımda igne batması oluyor. Ve beyaz Kremsi bir akıntı yaşıyorum. 1 hafta sonra belli olacak. Günler geçmiyor çok merak ediyorum 🥲

Kızlar dün yaptım bu testi bugün atarken gördüm, sizce kuruma çizgisi mi?
Bugün geçikmenin 2.günü.

Eklentiler

• IMG_4178.webp
    IMG_4178.webp
    20 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar dün yaptım bu testi bugün atarken gördüm, sizce kuruma çizgisi mi?
Bugün geçikmenin 2.günü.
Kuruma da olabilir bunlara güvenemiyorum beni çok yanıltılar pozitif görüp kanda çıkmadı vs.
Ama gecikmeniz de var belirtiler varmı

Kuruma da olabilir bunlara güvenemiyorum beni çok yanıltılar pozitif görüp kanda çıkmadı vs.
Ama gecikmeniz de var belirtiler varmı
Ya bu testi Cook kez denedim hiç kuruma çizgisi vermemişti ama,
Hiç bir belirtim yok.
Sadece beyaz akıntım ve 2 gün geçikmem var.
12 sinde çatlama gördüm. Çatlama üzerinden 15 gün sonra regli olunması gerekiyor ama ama benim 17,gün bilemedim.
Geçen aylarda bu test hiç öyle olmadı şaşırdım bende.

Ya bu testi Cook kez denedim hiç kuruma çizgisi vermemişti ama,
Hiç bir belirtim yok.
Sadece beyaz akıntım ve 2 gün geçikmem var.
12 sinde çatlama gördüm. Çatlama üzerinden 15 gün sonra regli olunması gerekiyor ama ama benim 17,gün bilemedim.
Geçen aylarda bu test hiç öyle olmadı şaşırdım bende.
Pcos mu var sizde?

Back
X