• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Benim de beklenen tarihim 26-27 Haziran. Şu an hiçbir belirti hissetmiyorum sadece göğüs hassasiyeti var ama o her regl öncesi olan bir şey zaten. 7 aydır deniyoruz bu ay da olmazsa doktorum adetin ilk günü görüşelim dedi, sanırım yumurta takibi ya da aşılamaya başlayacak. Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah :dua:
Bende de durum aynı 7 ay oldu başlayalı 26 Haziran bat görünüyor göğüslerim hassas ama her zaman olan şey zaten… 2 ay önce de kimyasal yaşadım. Bakalım bekliyorum erken test yapınca da insan hüsrana uğruyor doktor bize kasım ayına kadar süre verdi🥺

Merhaba kızlar,
Çatlama 12 haziranda gerçekleşti,ovülasyon testi ile gördüm.
19 haziran bugün hala hiçbir belirti yok sizce normal mi?bat:27-28 haziran olacak

Bende de durum aynı 7 ay oldu başlayalı 26 Haziran bat görünüyor göğüslerim hassas ama her zaman olan şey zaten… 2 ay önce de kimyasal yaşadım. Bakalım bekliyorum erken test yapınca da insan hüsrana uğruyor doktor bize kasım ayına kadar süre verdi
Sizin yaş muhtemelen 35'ten küçükse bir yıl beklemek istemişlerdir. Kimyasal da olsa gebelik olması sevindirici, tez zamanda sağlıklı gebelikler de olsun inşallah.

Ben de 26'sından önce test yapmayı düşünmüyorum bu sefer. Zaten reglim başlayacaksa 2-3 gün öncesi lekelenmem başlıyor, öyle bir durum olursa test bile yapmayacağım. Bakalım zaman ne gösterecek.

Merhaba kızlar,
Çatlama 12 haziranda gerçekleşti,ovülasyon testi ile gördüm.
19 haziran bugün hala hiçbir belirti yok sizce normal mi?bat:27-28 haziran olacak
Bence gayet normal, benim takip ettiğim uygulama döllenme olduysa eğer şu sıralar tam embriyonun rahme yerleşme zamanı olarak gösteriyor. Yerleşme tamamlanıp HCG günden güne yükselmeye başladıkça belirtiler ortaya çıkmaya başlar. Bu da zaten BAT'a yakın oluyor az çok.

Bence gayet normal, benim takip ettiğim uygulama döllenme olduysa eğer şu sıralar tam embriyonun rahme yerleşme zamanı olarak gösteriyor. Yerleşme tamamlanıp HCG günden güne yükselmeye başladıkça belirtiler ortaya çıkmaya başlar. Bu da zaten BAT'a yakın oluyor az çok.
Benim de öyle diyor.24 ünde test yap diyor

benimde bel kısmının yanda boşluk varya orası çok ağrıyor acaba üşüttüğüm falan için mi sizce?

benimde bel kısmının yanda boşluk varya orası çok ağrıyor acaba üşüttüğüm falan için mi sizce?
Üşütmekten de olabilir, yerleşme ağrısından da olabilir, kısacası her sebepten olabilir. Bence şu önümüzdeki birkaç gün belirti anlamında pek bir şey hissetmeyiz ama önümüzdeki hafta buralar karışır :-)

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim ben Azerbaycanlıyım kelimeleri biraz düzgün yazmaya bilirim kusura bakmayın lütfen.
Benim adetim 28 haziran ama bugün dayanamayıp test yaptım çıkmadı maalesef acaba erkenmi test yaptım? Cevaplarsanız çok sevinirim

hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim ben Azerbaycanlıyım kelimeleri biraz düzgün yazmaya bilirim kusura bakmayın lütfen.
Benim adetim 28 haziran ama bugün dayanamayıp test yaptım çıkmadı maalesef acaba erkenmi test yaptım? Cevaplarsanız çok sevinirim
bence cok erken canım. Biraz daha bekle en kesin sonuçlar için adet gecikmesinden 1 2 gun sonra diyorlar.

Eklentiler

• IMG_8959.webp
    IMG_8959.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 18
Back
X