• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Kızlllarrr moral bozmak yokkkk güçlü olacağızzzz. Ay birde ben kilo ile de ugrasıyorum. Hayatımda hiç ideal kiloda olmadım ama Kilom var. Dr halledersin diyor da bebek olmadıkca acaba kilo mu muhabbeti yapuyorum ki Bundan onceki gebeliimde daha kiloluydum şuan o güne göre daha az kilodayım ama neyse bakalım :) güçlü olalımmmmmmm pes etmek yok
Kesinlikle Pes etmek yok kızçeler 🙅🏻‍♀️ kötü düşünmüyoruz Rabbim hayırlısı ile bizlere en güzel haberleri versin. Bu ay olmazsa bir dahaki ay için vücudumuzu hazırlayacağız
Kızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü
Hayırlı olsun canımmmm🥹🥹❤️

Arkadaşlar merhaba gelecek adet tarihim 23 haziran yumurtlama günlerini ovulasyon ile takip edip değerlendirdik yumurtlama gününden 3-4 gün sonra kasıklarımda batmalar ve belimde adet olacak gibi ağrılar başladı göğüsler hassaslaştı beyaz akıntılarım arttı bi süre sonra da sonra bugün evde test yaptım silik çift çizgi gördüm daha önce artımed le yaşamistim ama bu test o marka değil heyecanla kan vermeye gittim ama sonuç hüsran baya uzun süredir de deniyoruz artık modum çok düştü bu ay hsg çektiricem 😞 5 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz önceden çok istikrarlı denemiyoduk bi süredir her ay deniyoruz tüm testlere bakıldı hormon spermiogram yumurta olgunlaşma falan hiç sorun yok

20250619_095523.webp
testimde buydu sabah yaptım ama kanda bisey çıkmadı

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak adet günüm bugün test yaptım ama ilk idrarla değil akşam üzeri sıkışık da değildim bu şekilde çıktı iki testte farklı marka aldım yanılma payı var mıdır çünkü anında belirdi silik çizgiler yardımcı olabilirsiniz cok sevinirim yarın kan vereceğim ama umutsuzluk oluştu negatiflere alışmaktan

Eklentiler

• IMG_8920.webp
    IMG_8920.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 24
Benimde bat 25 haziran hiç umudum kalmadı artık.ovulasyon testi silikti tekrar koyulaştı pike yakın koyulukta oldu bende umutlanip test yaptım negatif.en iyisi regli beklemek.ama beklemekte çok zor

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak adet günüm bugün test yaptım ama ilk idrarla değil akşam üzeri sıkışık da değildim bu şekilde çıktı iki testte farklı marka aldım yanılma payı var mıdır çünkü anında belirdi silik çizgiler yardımcı olabilirsiniz cok sevinirim yarın kan vereceğim ama umutsuzluk oluştu negatiflere alışmaktan
Var gibi duruyor bende hep farklı markalarla yaptım en güzeli kan canım inşallah vardır bebiş ❤️

Back
X