• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

yeni başlattı folik asit ama doktor pek ilgilenmedi gibi geldi benimle birşeyin yok devam dedi sadece oda bıkmışl gibiydi
Başka doktora git. Doktor çok önemli allah vicdanlı bilgili merhametli doktorlarla karşışatırsın. Vitamin degerlerinize de baktırın eksik degerleriniz varsa mutlaka ilaç alın.

işte bende bunu anlamadım hiç kan değerlerime bakmadan direk verdi folik asit ki göbekten muane ile birşey yok dedi iki sn bile sürmedi içeri gir çık oldu bencede amin ya gerçekten
Başka doktora git. Doktor çok önemli allah vicdanlı bilgili merhametli doktorlarla karşışatırsın. Vitamin degerlerinize de baktırın eksik degerleriniz varsa mutlaka ilaç alın.

işte bende bunu anlamadım hiç kan değerlerime bakmadan direk verdi folik asit ki göbekten muane ile birşey yok dedi iki sn bile sürmedi içeri gir çık oldu bencede amin ya gerçekten
Yaşınız 26 galiba. Yaşınızdan dolayı sağlıklı düşünmüş olabilir. İçinize sinmediyse başka doktora gidip süreci yeniden başlatırsınız. ne zamandır deniyorsunuz bebek için ?

rahm küsmesi diye bir muhabbet duydum
ay bunu eşimin babannesi çok der bide rahim soğukluğu kendini soguk tutarsan mizacın soğudukça rahminde soğur küser diyip durur. yazın yanına gittiğimizde hemen terlih giy cıplak ayakla gezme akşam belli saatten sonra yelek giydirir. Kışın yaptıklarını hiç saymamayım :)

Bat ımız seninle hemen hemen aynı sende belirti var mı ? geçmiş olsun allah aratmasın amin
amiinn hepimize nasip olsun inşallah. çok belirti hissetmiyorum geçen ay kimyasal olduğunda göğüs hassasiyeti ve kasıkta batmalar çok olmuştu net emindim olduguna 😂 ama bu ay arada kasıklara batmalar oluyor belki de psikolojik bilmiyorum

amiinn hepimize nasip olsun inşallah. çok belirti hissetmiyorum geçen ay kimyasal olduğunda göğüs hassasiyeti ve kasıkta batmalar çok olmuştu net emindim olduguna 😂 ama bu ay arada kasıklara batmalar oluyor belki de psikolojik bilmiyorum
Geçen ay benim de oyle idi kimyasal olduğunu nasıl anladınız? belirtiler olup adet oldugunuz için mi ? İnanın geç ay tüm belirtileri yasadım o kadar ümitlendikki o yorulma hissi hafif iştahszlık kasıkta batma uyku hali ama sonuc regl oldum. Bu ay hiç belirti yok.

Geçen ay benim de oyle idi kimyasal olduğunu nasıl anladınız? belirtiler olup adet oldugunuz için mi ? İnanın geç ay tüm belirtileri yasadım o kadar ümitlendikki o yorulma hissi hafif iştahszlık kasıkta batma uyku hali ama sonuc regl oldum. Bu ay hiç belirti yok.
Belirtilerden emin olduğum için kan testi yaptırmıştım orada çıktı belli bir süre artmaya devam etti sonra düşüşe geçti sonra da regl olmuştum

Hayırlısı olsun sizin içindee sayıyoruz gün geçmiyor

Belirtilerden emin olduğum için kan testi yaptırmıştım orada çıktı belli bir süre artmaya devam etti sonra düşüşe geçti sonra da regl olmuştum
Hımm anladım. Allahım insallah tez zamanda verir. Aslında hiç umursamayıp akışa bırakmak lazım da zihnimiz cok kirlendi. içimizi umutlu ve ferah tutsak oluverecektir inşallah allahım nasip etsin.

Kızlar selam,
Nasılsınız bedeniniz de bi değişiklik var mı nasıl hissediyorsunuz ? Bende hiç bişi yok..
Benim göğüslerim aynı adet döneminde olan belirtiler gibi birşey var sadece bide gün aşırı ilk idrarla test yapıyorum hep silik gün gün koyulaşır gibi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimize nasip olsun Allah'ın izniyle
IMG-20250618-WA0000.webp

Benim göğüslerim aynı adet döneminde olan belirtiler gibi birşey var sadece bide gün aşırı ilk idrarla test yapıyorum hep silik gün gün koyulaşır gibi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimize nasip olsun Allah'ın izniyle Eki Görüntüle 3606242
Burda üç günlük testlerimi yükledim inşallah hepsini görürsünüz

Benim göğüslerim aynı adet döneminde olan belirtiler gibi birşey var sadece bide gün aşırı ilk idrarla test yapıyorum hep silik gün gün koyulaşır gibi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimize nasip olsun Allah'ın izniyle Eki Görüntüle 3606242
aaa evet gördüm silik görünüyor. Resmi buraya atınca kalite düşmesine rağmen çizgi gözle görünüyor hadi insallah

Back
X