• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 Haziran olanlar bekleyelim mi?

Karamsarlaştım bugün sanki hasta olacakmışım gibi his var
Ben de öyle hissediyorum geçen gün kan testi verdim düşük çıktı tabi erkendi. Dün idrar testi yapayım dedim onda da yok 😁 bıraktım artık hahaha ama böyle düşünmemiz lazım bu ay olmaz ise birdahaki ay var onun için karamsar olmayalım 🥰 destek verelim birbirimize

Kızlllarrr moral bozmak yokkkk güçlü olacağızzzz. Ay birde ben kilo ile de ugrasıyorum. Hayatımda hiç ideal kiloda olmadım ama Kilom var. Dr halledersin diyor da bebek olmadıkca acaba kilo mu muhabbeti yapuyorum ki Bundan onceki gebeliimde daha kiloluydum şuan o güne göre daha az kilodayım ama neyse bakalım :) güçlü olalımmmmmmm pes etmek yok

Benim de beklenen tarihim 26-27 Haziran. Şu an hiçbir belirti hissetmiyorum sadece göğüs hassasiyeti var ama o her regl öncesi olan bir şey zaten. 7 aydır deniyoruz bu ay da olmazsa doktorum adetin ilk günü görüşelim dedi, sanırım yumurta takibi ya da aşılamaya başlayacak. Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah :dua:

Kızlllarrr moral bozmak yokkkk güçlü olacağızzzz. Ay birde ben kilo ile de ugrasıyorum. Hayatımda hiç ideal kiloda olmadım ama Kilom var. Dr halledersin diyor da bebek olmadıkca acaba kilo mu muhabbeti yapuyorum ki Bundan onceki gebeliimde daha kiloluydum şuan o güne göre daha az kilodayım ama neyse bakalım :) güçlü olalımmmmmmm pes etmek yok
Kesinlikle Pes etmek yok kızçeler 🙅🏻‍♀️ kötü düşünmüyoruz Rabbim hayırlısı ile bizlere en güzel haberleri versin. Bu ay olmazsa bir dahaki ay için vücudumuzu hazırlayacağız üzüntü stres en büyük kötülük bizim için

Benim de beklenen tarihim 26-27 Haziran. Şu an hiçbir belirti hissetmiyorum sadece göğüs hassasiyeti var ama o her regl öncesi olan bir şey zaten. 7 aydır deniyoruz bu ay da olmazsa doktorum adetin ilk günü görüşelim dedi, sanırım yumurta takibi ya da aşılamaya başlayacak. Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah :dua:
İnsallah canım benim insallah kolaylıkla olur. Allahım bizleri mahrum bırakmaz amin amin

Back
X