Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Greensey
canimmm naptin haber bekliyorum Repse
canim nasil gidiyor sıkıntı yok demi Aanneveoglusu
sizin nasil iyimisiniz ayroca yorumlarınızı bayılarak takip ediyorum tecrübeli anne olmak böyle bise sanirim hepimize sağlıklı doğumlar
Greensey
sizin nasil iyimisiniz ayroca yorumlarınızı bayılarak takip ediyorum tecrübeli anne olmak böyle bise sanirim hepimize sağlıklı doğumlar
Greensey
Şahsım adına çok mutlu oldum yorumuna arkadaşım tesekkur ederim sahurda az kanama oldu sabah Dr kontrolumuz vardı gittik şükür bebiş iyi kalp atışını duyduk Dr normal dedi lekelenme için
Şahsım adına çok mutlu oldum yorumuna arkadaşım tesekkur ederim sahurda az kanama oldu sabah Dr kontrolumuz vardı gittik şükür bebiş iyi kalp atışını duyduk Dr normal dedi lekelenme için