Bat 31-1-2 Kasım olanlar belirtileriniz var mı süreciniz nasıl birlikte ilerleyelim❣️

Hera0106

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
143
24
13
29
Kızçeler merhaba, 19 u korunmasız ilişki çatlama günüydü. 5 6 gündür yoğun bir şekilde belirtilerim var biliyorsunuz ki aynı regli belirtileri gibi ekstra olarak göbek deliğimden aşağıya batma oluyor ve şeffaf su gibi akıntım var hiç böyle birşey yaşadığımı hatırlamıyorum. Neyse bat 1 kasım diyelim dün sabah test yaptım negatif normalde regli belirtim asla 1 hafta 10 gün önceden falan olmaz bata kadar negatif görüp sonrasında pozitif gören var mı lütfen akıl verin :(

Kızçeler merhaba, 19 u korunmasız ilişki çatlama günüydü. 5 6 gündür yoğun bir şekilde belirtilerim var biliyorsunuz ki aynı regli belirtileri gibi ekstra olarak göbek deliğimden aşağıya batma oluyor ve şeffaf su gibi akıntım var hiç böyle birşey yaşadığımı hatırlamıyorum. Neyse bat 1 kasım diyelim dün sabah test yaptım negatif normalde regli belirtim asla 1 hafta 10 gün önceden falan olmaz bata kadar negatif görüp sonrasında pozitif gören var mı lütfen akıl verin :(
Benım tarıhlerde sızınkıyle benzer 17 Ekım pık gündü dpo 11 oluyormuş öyle olunca bugün ben 12. Gün dıye test yaptım negatif çıktı.pozıtf olur mu bende merak edıyorum

Kızlar benim bat 5 Kasım dpo 8 deyim kasıklarımda ağrı var 2 gündür bazen göğüsümde elektrik çarpması gibi oluyo kaba tabirle beyaz akıntım var bel ağrım oluyo kasık ağrısı çok değişik ama ya rahmim oyuluyo sanki

Benim de 18 i oldu ilişki tam çatlama günüydü. Sadece adet olacakmışım gibi hissediyorum hiç umudum yok ama 4 gün test yaptım gölge şeklinde var gibi de duruyor

Eklentiler

• IMG_7991.webp
    IMG_7991.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_7997.webp
    IMG_7997.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_7918.webp
    IMG_7918.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 20
Benim de 18 i oldu ilişki tam çatlama günüydü. Sadece adet olacakmışım gibi hissediyorum hiç umudum yok ama 4 gün test yaptım gölge şeklinde var gibi de duruyor
Testi tekrarladınız mı bende yarın sabah tekrar yapacağım trendyoldan awox aldım

Günlerdir çok kastım kendimi bugün biraz telkin verip rahatlattım kendimi sağlık olsun nasipse olacak zaten içinizden geliyorsa yapın herşey tecrübedir ☺️
İnşallah bakalım. Direkt kan vermek istiyorum aslında. Varsa direkt kanda çıkar zaten

Back
X