• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 31 MART - 1 NİSAN OLANLAR TOPLANALIM :)

Evet dün tekrar test verdim 26ya çıkmış, doktor beklenen artış dedi :) Sadece çok erken gebelikteymişim 4-5 gün sonra tekrar kan vereceğim
Güzünüz aydın testlerde negatifti sizin değil mi yumurtlama ne zamandı belirtiler nasıldı 🌸🌸

Selamlar hanımlar, bu ay benim gibi gebe kalmaya çalışanlar ve heyecanlı bekleyişi olanlarla bu durumu paylaşmak için bu konuyu açtım. Neler yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz? Ovülasyon testi yapıyor musunuz? Ben ovülasyon testini paylaşıyorum. Döngüm biraz uzun olduğu için geç oluyor yumurtlamam genelde. Multivitamin kullanıyorum, ekstradan tiroid ilacı kullanıyorum. Sizler ne durumdasınız :)
Merhaba Kızlar,
Sat 21 Şubat Bat 23 Marttı 13 gün geciktim, Adet gelmeden test yapmaya başladım, erken testler de normal testler de hep negatif. En son adetin 8. günü kan verdim o da negatif. Gecikmenin 9-10-11. günü açık pembe lekelenmem oldu. Şu an hala adet olmadım, strese girmemek için test de yapmıyorum. Salı günü doktora randevu aldım. Başına gelen var mı ? Geç döllenme olabilir diye düşünüyoruz.
Yumurtlama takibim yok, adet gününe göre tahmini şekilde devam ediyoruz.

Merhaba Kızlar,
Sat 21 Şubat Bat 23 Marttı 13 gün geciktim, Adet gelmeden test yapmaya başladım, erken testler de normal testler de hep negatif. En son adetin 8. günü kan verdim o da negatif. Gecikmenin 9-10-11. günü açık pembe lekelenmem oldu. Şu an hala adet olmadım, strese girmemek için test de yapmıyorum. Salı günü doktora randevu aldım. Başına gelen var mı ? Geç döllenme olabilir diye düşünüyoruz.
Yumurtlama takibim yok, adet gününe göre tahmini şekilde devam ediyoruz.
13 gün gecikmede kanda çıkardı diye düşünüyorum. Ama tabi her beden farklı o nedenle şüpheniz devam ediyorsa, tekrar kan vermenizi öneririm. Benim de reglim geciktiğinde evde ki testim negatifti, kan testim 8,77 çıktı. 2 gün sonra 3 katına çıktı. O nedenle kan verin derim. Tamamen strese bağlı ya da başka bir hormonal değişimden de olabilir. Umarım her şey gönlünüzce olur

Teşekkür ederim bugun 16. gün hala gelip giden yok kan verdim yine çıkmadı. Yarın doktora görüneceğim inşallah hayırlısı olur

Güzünüz aydın testlerde negatifti sizin değil mi yumurtlama ne zamandı belirtiler nasıldı 🌸🌸
Ben 1 Nisan sabahına kadar evde yapılan şerit testte negatif gördüm.
1 Nisanda kan testi verdim 8.77 çıktı.
3 Nisanda 26 çıktı
10 Nisanda 780 çıktı.
Benim döngüm uzun ortalama 30-35 gün. Ben yumurtlamanın 17-18 mart civarı olduğunu düşünüyorum çünkü evde yaptığım lh onu gösteriyordu. Ateş çok bastı beni, regl ağrısı yaşadım. 23 Mart gibi aralıklı bir şekilde sağ kasığıma bıçak saplanması gibi sancı yaşadım. Onun dışında hiç bir şey hissetmedim hala da hissetmiyorum. Göğüs hassasiyetim regl döneminde inanın daha çoktu :D Bende üzülüyordum kesin hamile değilim herkesin göğsü acıyor benim acımıyor herkes uykulu hissediyor ben hissetmiyorum diye. Böyle düşünmemek lazım. Bir de yumurtlamadan yaklaşık 9-10 gün öncesi kahverengi lekelenmem oldu. Multivitamine yeni başlamıştım. Muhtemelen bu ay güçlü yumurtladım.

Merhabalar gittiniz mi doktora
Merhaba gittim kan negatif idrar negatif gecikmemin 22. günü döngümün 52. günü.
Doktor gebelik yok dedi çok şükür bir sorun da yokmuş. Adet söktürücü yazmayım gebelik düşünüyordan, adet olduktan sonra gel dedi. 1 hafta oldu tekrar test yapmadım bir daha da öyle saldım bekliyorum :)

Back
X