• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 4 Aralık

berzahnur34256

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
15
9
1
30
Reglim 7 ekimdi , ovulasyon testiyle takip etmedim o yüzden şeffaf akıntı ile birlikte gün aşırı 17-19-21 tarihlerini değerlendirdik. 25 Kasım yani dünde ilişki oldu ama ilişki sonunda pembe renkli kanamam oldu . Kuruluğum yoktu . Bugünde kadın doğuma gitti muayene etti , kan istedi . Rahmin de birşey yok dedi, duvar kalınlığı 7mm çıktı , kan da beta negatif çıktı . Tabi sonuçları göstermek için haftaya gideceğim . Sizce beta yükselir mi ? Beklemeyeyim mi bu ayda 1.5 yıldır bekliyoruz , haziran da kimyasal geçirdim .

İlişki tarihlerinde denk gelmiş ise daha kanda bile çıkmaz bence. Yalnız 7 ekim miydi son adet tarihiniz yoksa kasım mı? Sanki tarihler garip geldi. Döngünüz kaç gün? Adetleriniz düzenli mi?

Reglim 7 ekimdi , ovulasyon testiyle takip etmedim o yüzden şeffaf akıntı ile birlikte gün aşırı 17-19-21 tarihlerini değerlendirdik. 25 Kasım yani dünde ilişki oldu ama ilişki sonunda pembe renkli kanamam oldu . Kuruluğum yoktu . Bugünde kadın doğuma gitti muayene etti , kan istedi . Rahmin de birşey yok dedi, duvar kalınlığı 7mm çıktı , kan da beta negatif çıktı . Tabi sonuçları göstermek için haftaya gideceğim . Sizce beta yükselir mi ? Beklemeyeyim mi bu ayda 1.5 yıldır bekliyoruz , haziran da kimyasal geçirdim .
7 Kasım son regli tarihim

Merhaba benimde son adet 6 Kasım ilişki günleri 15 21 22 Kasım hiç bir belirtim yok ☺️ inşallah güzel haberler alırız. Bence henüz tutunma olmadığı için beta yükselmeye başlamamıştır henüz çok erken 💐

Merhaba benimde son adet 6 Kasım ilişki günleri 15 21 22 Kasım hiç bir belirtim yok ☺️ inşallah güzel haberler alırız. Bence henüz tutunma olmadığı için beta yükselmeye başlamamıştır henüz çok erken 💐
Teşekkür ederim yorumunuz için . Bu süreçte olumlu şeyler duymak çok motive ediyor. İnşallah hepimiz bu ay Rabbimin izniyle kavuşuruz bebeklerimize

Yumurtlama günlerinize denk getirmişsiniz beta yükselmemesi çok normal üzülmeyi

İnşallah hayırlısıyla 😍 güzel dilekleriniz için teşekkürler

Bende 3 aydır deniyorum ovülasyon ile ama sonuç yok bakalım
Ovulasyonu bıraktım daha rahat ettim açıkçası , ben strese girince eşimde strese girdi sonuç odaklı olunca çok daha mutsuz hissettiriyor . Sizde bir aynsadecw vücudunuza göre hareket edin ne demek istediğimi anlayacaksınız

Back
X