- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
Olacak inşallah diyorum artik ama ne zman kismet.iyi bir ebeveyn olacam diye beynime msjlar yolluyorumAynen her ay bi hüsran... vardir bi hayir vardir bi zamani diyorum ama o kadar cok istiyorum ki bebegim olsun..
Biz korunmayı bırakmadan önce tam 4 ay folik asit kullandım. Korunmayı bıraktıgımız ay hamile oldugumu öğrendim. 8 Senelik evliyim, hic dogum kontrol hapı kullanmadım, daha öncede hic hamile kalmadım. Bu ilk bebeğimiz. Zamanı simdiymis hani derler ya yiyecek icecek nafakası diye, cok dogru birsey.Iste boyle.seyler umut oluyor bana.. ama her ay boyle husran olunca uzuluyorum. ah tabiki bi zamani vardir diyorum..sizin kacinci ayinizda gerceklestu
Vardir insallah bi zmani..iyi bi ebevyn olacam diye beynime sinyalleri mesajlari gonderiyorum artik gelsin yaaa :)Aynen her ay bi hüsran... vardir bi hayir vardir bi zamani diyorum ama o kadar cok istiyorum ki bebegim olsun..
Bir problem yoksa ne mutlu. Cok sanssız çiftler var ne yazıkki, birazda bir problem olmadıgına sevinmeli birazda sükretmelisiniz. Mutlaka olur, sadece oda annesinin karnına gelicek zamanını bekliyor. Öyle düsünün, birazda keyfini cıkarın, sonra anlatacak anılarınız olacak seni cok bekledik diye :)Aminn insallah..evet umudumuz var cok şükür demekki zamani var dr.a gittik bi problemde çıkmadı.hala bekliyoruz ne zman gelirse artık..stresde cok etkiliyo beni %90 ondandr die dusnyrm
Bat 4, 5 gün kalip hic bir belirti yaşamayanlar var mi ? herkes belirti yasamak zorunda mi?ya bu ay da olmadi gibi hissediyorum diyenler gelin dertleşelim..
Benim de yumurtlama sanirim 18. ya da 19. gün oldu. bugün 28. gün. simdiye coktan belirti olmasi lazimdi sanirim. sanirim diyorum cunku vucudumda hic farkli bisey saptayamiyorum :) yani bu ay da tutmadı diye kabullendim bile :)Bugün ovülasyon biteli 13. Gün ama normal adetime de daha 4.5 gün var diğer aylar çok belirti arar bulurdumda bu ay bıçak gibi kesildi hicbiseyim yok :))) demekki tutmadi
Bacim aynen göndermedigim sinyal kalmadi ama yok yaniVardir insallah bi zmani..iyi bi ebevyn olacam diye beynime sinyalleri mesajlari gonderiyorum artik gelsin yaaa :)
Korunmayi birakali 5 ay oldu 5 aydir folik asit kullanıyorum aynen dogru diyorsun canim hayirli zaman ne zamansa Rabbim daha iyi biliyor.. hayirli olsun canim benim bebeğin..Biz korunmayı bırakmadan önce tam 4 ay folik asit kullandım. Korunmayı bıraktıgımız ay hamile oldugumu öğrendim. 8 Senelik evliyim, hic dogum kontrol hapı kullanmadım, daha öncede hic hamile kalmadım. Bu ilk bebeğimiz. Zamanı simdiymis hani derler ya yiyecek icecek nafakası diye, cok dogru birsey.
Evet yani cok şükür bi sknti yok şimdilik.ay terapi gibi geldiniz vallahi cok tesekkurler :)Bir problem yoksa ne mutlu. Cok sanssız çiftler var ne yazıkki, birazda bir problem olmadıgına sevinmeli birazda sükretmelisiniz. Mutlaka olur, sadece oda annesinin karnına gelicek zamanını bekliyor. Öyle düsünün, birazda keyfini cıkarın, sonra anlatacak anılarınız olacak seni cok bekledik diye :)
Sinyal falan halt etti artik dimiBacim aynen göndermedigim sinyal kalmadi ama yok yani
Ne demek, yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu bana. Sizin gibi biride eminim sahane bir anne olacaktır.Evet yani cok şükür bi sknti yok şimdilik.ay terapi gibi geldiniz vallahi cok tesekkurler :)
tesekkür ederim darısı basınıza en kısa zamanda,nacizane tavsiyem folic asitinizi iyotlu olandan kullanın. Ben cok memnundum Folic Iod'umdan.Korunmayi birakali 5 ay oldu 5 aydir folik asit kullanıyorum aynen dogru diyorsun canim hayirli zaman ne zamansa Rabbim daha iyi biliyor.. hayirli olsun canim benim bebeğin..
Oyle mi hic duymamistim onu.folbiol ve inofolic kullandım ama onlardanda verim alamadim sanırım.tesekkür ederim darısı basınıza en kısa zamanda,nacizane tavsiyem folic asitinizi iyotlu olandan kullanın. Ben cok memnundum Folic Iod'umdan.
bana dr'um hamilelik öncesi kontrollerimde vermisti. Hic değiştirmedim sadece hamileliğimin 3.ayının son 15 gününde kutum bitti, Iod halini bulamadım normalinden kullandım 15 gün. Onda da hic sorun yasamadım. Google a Folic Iod yazarsanız görsellerde cıkan ilk görsel ilac. Pembe bir kutusu var, normal foliklerden de büyük bayağı tableti :)) yine aynı ben günde 1 aldım hep.Oyle mi hic duymamistim onu.folbiol ve inofolic kullandım ama onlardanda verim alamadim sanırım.
Benim de yumurtlama sanirim 18. ya da 19. gün oldu. bugün 28. gün. simdiye coktan belirti olmasi lazimdi sanirim. sanirim diyorum cunku vucudumda hic farkli bisey saptayamiyorum :) yani bu ay da tutmadı diye kabullendim bile :)
Hergün düzenli almanız cok önemli aslında. Geceleri yatmadan alabilirsiniz hemen yataginizin yanına koysanız belki hatırlarsınız uyumadan, ben sadece 3 gece icmeyi unuttum 7 ay boyunnca.Doktor banada folik asit verdi folbiol ama kullanamıyorum ya ne bileyim hiç hap sevmem bugün içiyorum 3 gün unutuyorum
Hergün düzenli almanız cok önemli aslında. Geceleri yatmadan alabilirsiniz hemen yataginizin yanına koysanız belki hatırlarsınız uyumadan, ben sadece 3 gece icmeyi unuttum 7 ay boyunnca.
Daha cok az olmus, normalde 1 sene normal olarak karsılanıyor, tohumu falan bilmem de, folici aksatmaman gerektiğini söyleyebilirim :)Haklısın kuzum ihmalkarlik işte benimkisi.
Bugün bi hevesle aktara gittim hayıt tohumu ve çörek otu bu ayda onları deneyeyim diye ama kesin onlarida yapmam cekmecede bekler inancimi mi kaybettim artık bilmiyorum ki gerçi daha 4 ay oldu ama ben çabuk pes edenlerdenim sanırım
Daha cok az olmus, normalde 1 sene normal olarak karsılanıyor, tohumu falan bilmem de, folici aksatmaman gerektiğini söyleyebilirim :)
Sadece vitamin canim o ilac degil. bebegin gelisimi icin gerekli cunku folik asiti vucut uretmiyor disardan takviye alinmasi lazimDoktor banada folik asit verdi folbiol ama kullanamıyorum ya ne bileyim hiç hap sevmem bugün içiyorum 3 gün unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?