Aynen cok zor vallaha beklemek yaSinyal falan halt etti artik dimibeklycez artık yaa ama bklemekte cokk zorr boyle
Benim de yumurtlama sanirim 18. ya da 19. gün oldu. bugün 28. gün. simdiye coktan belirti olmasi lazimdi sanirim. sanirim diyorum cunku vucudumda hic farkli bisey saptayamiyorum :) yani bu ay da tutmadı diye kabullendim bile :)
Elimdeki bitince ona baslayayim ozman bulabilirsem.devamli kullanabilrisek tabiii.:)bana dr'um hamilelik öncesi kontrollerimde vermisti. Hic değiştirmedim sadece hamileliğimin 3.ayının son 15 gününde kutum bitti, Iod halini bulamadım normalinden kullandım 15 gün. Onda da hic sorun yasamadım. Google a Folic Iod yazarsanız görsellerde cıkan ilk görsel ilac. Pembe bir kutusu var, normal foliklerden de büyük bayağı tableti :)) yine aynı ben günde 1 aldım hep.
hadi bakalim :) Güzel haberlerde alırız insallah.Elimdeki bitince ona baslayayim ozman bulabilirsem.devamli kullanabilrisek tabiii.:)
Insallah canim insallah tesskkur ediyorum :)hadi bakalim :) Güzel haberlerde alırız insallah.
rica ederim :) SevgilerrInsallah canim insallah tesskkur ediyorum :)
Aynen cok zor vallaha beklemek ya
Canim benim adete 4 5 gun kaldi. yumurtlamanin ustunden en az 20 gun gectiDiğer konudan gördüm sen bugün mü yumurtalama dönemine girdin canım.
Stres de geciktirebiliyor iste okadar stres yapiyoruz ki bilemedim valla canimbu adet gunleri yaklastikca cok heycanlaniyorum cok stres oluyorum ben de yaSenle ayniyiz benimde 19 20.gun yumurtladim 31 gün oldu bi günün sarı bi akıntı geldi bide basım çok agriyor baş imin bi alakası yok sanırım ama sarı akinti bir kere geldi 2 gün önce adetimin gelmesi lazımdı bahar mevsimin den geç gelicek galiba bahar aylarında geç gelen var mı
Benim 3 gün kaldi.Son bi haftadir midem cok bulaniyor sabahlariBat 4, 5 gün kalip hic bir belirti yaşamayanlar var mi ? herkes belirti yasamak zorunda mi?ya bu ay da olmadi gibi hissediyorum diyenler gelin dertleşelim..
Bu 6.ay canımKacinci ayin canim
Benim de 5. ayBu 6.ay canım
Keske benim de bulansaBenim 3 gün kaldi.Son bi haftadir midem cok bulaniyor sabahlari
Canım ben bata 2 gün kala tesadüfen öğrendim hiç gebelik belirtim yoktu hatta bulantı flan daha yeni başladı adetimi bekliyordum onun belirtisi vardı sadeceBat 4, 5 gün kalip hic bir belirti yaşamayanlar var mi ? herkes belirti yasamak zorunda mi?ya bu ay da olmadi gibi hissediyorum diyenler gelin dertleşelim..
Cannim okadar guzel ozetlemissin ki aslinda. ya yeter ki Rabbim olmasini istesin tek iliskiyle olur. ama degilse zamani istedigimiz akdar yumurtlama vs takip edelim olmaz. RABBim hayirli zamanda saglikli bebis nasip etsin insaALLAH kucaklarimizi bos birakmasin buyuk Rabbim3 ay önce başladı bebek çalışmalarımız 3 ay önce 2 gün gecikmeli olarak regl başladı ama o kadar az ki dediler tutunma kanaması bilmem ne bende psikolojik hamile tripleri neyse test falan sonuç hüsran sonraki ay aynı şekil takvim kovalıyorum yumurtlama falan geçen ayda 2 gün önceden gelen regl hüsran bu ay regl bitiş günümden bir gün sonra birliktelik oldu ve eşim rahatsızlandı bu ay hiç birşey yaşamadık bir daha kullandığım yumurtlama takip uygulamasında bile hamilelik oranı yok gösteriyodu bende bu ay hiç olmayacak zaten nede olsa regl olurum diye bekliyorum tam evlilik yıldönümümde 3 gün gecikti ve test yaptım çift çizgiyi gördüm Rabbim kimseye aratmasın çok zor insan saçma sapan her belirtiyi hamilelik olarak algılıyo ama bu ay gecikme hariç hiç bir belirti olmadı onu söyliyim kızlar takmayın diycem ama elde değil insan etkileniyo rahim bebek için hazırlıyo diyenlermi ararsınız regl olsanda hamile kalmışsındır belki diyenlermi ama öyle birşeyki ben yaşadım 3 aydır regl dönemim şaştı miktarı değişti yumurtlama günü falan takılmayın vakit zaman geldimi oluyo akışına bırakın hiç olmaz diye düşündüğünüz anda oluverir Rabbimin mucizesi doktora söyleseniz kabul etmezler regl dönemi bittiği gün olmaz derler ama kısmet kader hepinize dua edicem bol bol Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın dediğim gibi hiç bir belirtim olmadı hala da yok ne bulantı ne iştah sadece göğüslerimdeki damarlar belirginleşti regl öncesi şişer biraz acırlar aynen öyle göğüslerden de ayırt etmek zor bende bi tek damarlar belirginleşti hatta omzuma kadar yeşil damarlar çıktı başkada bişey yok haberim yoktu temizlikte yaptım ağırda kaldırdım misafirlerim gelicek diye bana da süpriz oldu ummadığın anda gelir süprizler benim süprizim de tam evlilik yıldönümümde haberin oldu her belirti farklıdır anlıyorum sizleri bi belirti bekliyosunuz ama psikolojik olarak insan herşeyi hamileliğe yoruyo gözüne göz bebeğine bakıyosun kirpiğine göğsüne cildine her yerden bi işaret anlamaya çalışıyosun ama herkeste öyle olmuyo maalesef
Nasil ogrendin peki canim test yaptin sanırım ay ya darisi bize olsun insaALLAHCanım ben bata 2 gün kala tesadüfen öğrendim hiç gebelik belirtim yoktu hatta bulantı flan daha yeni başladı adetimi bekliyordum onun belirtisi vardı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?