Bat 5 ağustos olan var mııı

Benim 5 ağustos canım ama test yapmak için çok erken. Ben bu ay kendime söz verdim adetim gecikmeden test yapmıcam diye oda gecikirse tabi. Çünkü büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ve çok üzülüyorum. Belirti kovalamakta istemiyorum çünkü geçen ay neredeyse bütün belirtileri yaşadım silik çizgide gördüm ama bete negatif çıktı. Ama insan yineden bazı belirtiler olduğunu hissediyor mesela şuan bel ağrısı kasık ağrısı ve gaz sıkışması yaşıyorum birazda bacak ağrılarım var ama bunların tamamen psikolojik olduğuna inandırmaya çalışıyorum kendimi

Gerçekten çok haklısınız ne kadar süredir bebek istiyorsunuz

Kızlarrr sabırsızlanıyorum beraber bekleyelim mi test yapacak olan var mı belirti hidseden var mı
Bat 30 temmuz test yapmadım yapmayı düşünmüyorum 2 yıldır her ay 1 hafta önceden yapmaya başlıyodum ama yoruldum artık belirti aramıyorum ama 1 haftadır çikolata yemekten deli olcam okadar çok yiyorum ve meme uçlarım çok acıyo

7 ağustos tek belirti gögüs uçlarım şişti ve acıyor başka bi belirti yok

Bekleyelim kızlar test negatif verir büyük ihtimalle ben dögümü 28 den hesaplamışım 5 Ağustos diyordu tekrar hesapladım 30 gün şimdide 7 Ağustos diyor bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…