Hamile olsanız bile koku ya da tat değişikliği beta yükseldiğinde oluyor diye biliyorumBenim adetim 4 agustosta ve belirti olarak kasik sizlamasi yumurtlamadan itibaren, meme agrisi falan var. Bir de cok ilginctir ki bugun sut urunleri bozuk gibi geldi peynir ve sut icin soyluyorum ama bozuk degiller herkes yedi icti bi bana oyle geldi.
Var gibi mi sankiiiiiiBen varım. Bat muhtemelen 4 ağustos. 5e kayar mı bilmem. Bir gebenin günlüğü test ve 10 dakikada çekildi bu fotoğraf. Belirtiler bir sürü sivilce, göğüs hassasiyeti ve kasık batması. Eki Görüntüle 3624155
Evet o yuzden garip geldi. Gecen ay cok degisik belirtiler yasadim ama cidden yerlesme kanamasina kdr yasadim silik cizgi vs. Ama kan negatifti. Bu ay da boyle bir sey yasayinca artk delirdigini dusunmeye basladm.Hamile olsanız bile koku ya da tat değişikliği beta yükseldiğinde oluyor diye biliyorum
Psikolojimiz bizi yanıltıyor hamile kalmayı bilinç altımızda istediğimiz için bu belirtileri hissediyoruz bende aynı durumdayımEvet o yuzden garip geldi. Gecen ay cok degisik belirtiler yasadim ama cidden yerlesme kanamasina kdr yasadim silik cizgi vs. Ama kan negatifti. Bu ay da boyle bir sey yasayinca artk delirdigini dusunmeye basladm.
Cidden aglayip duruyorm cok zor surec bir yildir olmuyorPsikolojimiz bizi yanıltıyor hamile kalmayı bilinç altımızda istediğimiz için bu belirtileri hissediyoruz bende aynı durumdayım
Hayır ağlama neden ağlıyorsun bende 6 aydır deniyorum hemen hemen ama herşeyin bir zamanı var inanıyorum nasip ne zamansa gelip bulacak üzülünce bence daha çok etkileniyoruz bende ilk aylar çok üzülüyordum ilk defa bu ay rahat bıraktım kemdimiCidden aglayip duruyorm cok zor surec bir yildir olmuyor
Ben bu ay elendim bence kızlar. Hsg çekilmiştim ondan sonra hamile kalmak kolaylaşıyor diye azıcıkta olsa umudum vardı ama bugün eşimin sperm testi sonucu çıkınca bütün umutlarım tükendi. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum öyle düşünüyorum boş boşCidden aglayip duruyorm cok zor surec bir yildir olmuyor
Nasıl çıktı sonuçlarBen bu ay elendim bence kızlar. Hsg çekilmiştim ondan sonra hamile kalmak kolaylaşıyor diye azıcıkta olsa umudum vardı ama bugün eşimin sperm testi sonucu çıkınca bütün umutlarım tükendi. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum öyle düşünüyorum boş boş
Tesekkur ederm desteginiz icin. Yani zor bi surecten geciyorm hipertiroidim var ve tedaviye basladm ameliyat olamiyorm kalp krizi riskm var falan filanHayır ağlama neden ağlıyorsun bende 6 aydır deniyorum hemen hemen ama herşeyin bir zamanı var inanıyorum nasip ne zamansa gelip bulacak üzülünce bence daha çok etkileniyoruz bende ilk aylar çok üzülüyordum ilk defa bu ay rahat bıraktım kemdimi
Ben bu ay elendim bence kızlar. Hsg çekilmiştim ondan sonra hamile kalmak kolaylaşıyor diye azıcıkta olsa umudum vardı ama bugün eşimin sperm testi sonucu çıkınca bütün umutlarım tükendi. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum öyle düşünüyorum boş boş
Böyle çıktı. Chatgpt ne iyi ne kötü diyor ama tüp benek sayfasındaki arkadaşlara sordum onlar tüp bebekle anca olur diyorlar yarın doktora göstereceğizNasıl çıktı sonuçlar
Kanama çok fazla lavaboya gittikçe geliyor ama regli gibi. Tek fark pıhtı yok önceki regllilerimle alakası yok kanama bu şekilde devam edecek mi diye bekleyeceğim. Yerleşme kanaması bu kadar şiddetli olan hiç duymadım hep lekelenme şeklinde oluyorlar. Reglse diye bekleyeceğim bir gün dahaKan vermediniz mi
Yerleşme kanamasında sürekli gelen kan olmaz az az gelir mesela ped takmanı gerektirmez hafif leke gibi olurKanama çok fazla lavaboya gittikçe geliyor ama regli gibi. Tek fark pıhtı yok önceki regllilerimle alakası yok kanama bu şekilde devam edecek mi diye bekleyeceğim. Yerleşme kanaması bu kadar şiddetli olan hiç duymadım hep lekelenme şeklinde oluyorlar. Reglse diye bekleyeceğim bir gün daha
Evet azalma olmadı reglim hormonsal bir durum oldu sanırım bu ayYerleşme kanamasında sürekli gelen kan olmaz az az gelir mesela ped takmanı gerektirmez hafif leke gibi olur
Ama erkende olmuş olabilir daha yerleşmemiş olabilir bence biraz bekleyin. Benimde 5 ağustos ama daha bekliyorum test yapmadımBen de bu sabah laboquick kaset test yaptım ve malesef negatif. Bu ay tatile gittiğim için ovülasyon yapamadım ama ağrıma akıntıma göre ihtimal olduğunu düşünüyordum. Tahmini regl günüm 4 ağustos. Sanırım olsa çıkardı bugün
Her ay umutlanıyorum erken mi acaba diye ama sonu hüsran oluyor. Umarım sizin dediğiniz gibidirAma erkende olmuş olabilir daha yerleşmemiş olabilir bence biraz bekleyin. Benimde 5 ağustos ama daha bekliyorum test yapmadım
Ne kadardır deniyorsunuzHer ay umutlanıyorum erken mi acaba diye ama sonu hüsran oluyor. Umarım sizin dediğiniz gibidir
Ben de az once eczaneye gittim predictor en iyi testten aldim benim de bat 4 agustos. Hic bise yokBen de bu sabah laboquick kaset test yaptım ve malesef negatif. Bu ay tatile gittiğim için ovülasyon yapamadım ama ağrıma akıntıma göre ihtimal olduğunu düşünüyordum. Tahmini regl günüm 4 ağustos. Sanırım olsa çıkardı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?