Bat 5 ağustos olan var mııı

Hamile olsanız bile koku ya da tat değişikliği beta yükseldiğinde oluyor diye biliyorum

Hamile olsanız bile koku ya da tat değişikliği beta yükseldiğinde oluyor diye biliyorum
Evet o yuzden garip geldi. Gecen ay cok degisik belirtiler yasadim ama cidden yerlesme kanamasina kdr yasadim silik cizgi vs. Ama kan negatifti. Bu ay da boyle bir sey yasayinca artk delirdigini dusunmeye basladm.

Evet o yuzden garip geldi. Gecen ay cok degisik belirtiler yasadim ama cidden yerlesme kanamasina kdr yasadim silik cizgi vs. Ama kan negatifti. Bu ay da boyle bir sey yasayinca artk delirdigini dusunmeye basladm.
Psikolojimiz bizi yanıltıyor hamile kalmayı bilinç altımızda istediğimiz için bu belirtileri hissediyoruz bende aynı durumdayım

Bende bat 5 ağustostu kızlar ama elendim bence. Bu ay hsg çekilmiştim hsg çekilince hamilelik şansı artar dedikleri için umudum az da olsa vardı. Ama bugün eşimin sperm testi sonucunu alınca tüm umutlarım yıkıldı. Adet beklicem yani yine olmadı

Cidden aglayip duruyorm cok zor surec bir yildir olmuyor
Hayır ağlama neden ağlıyorsun bende 6 aydır deniyorum hemen hemen ama herşeyin bir zamanı var inanıyorum nasip ne zamansa gelip bulacak üzülünce bence daha çok etkileniyoruz bende ilk aylar çok üzülüyordum ilk defa bu ay rahat bıraktım kemdimi

Cidden aglayip duruyorm cok zor surec bir yildir olmuyor
Ben bu ay elendim bence kızlar. Hsg çekilmiştim ondan sonra hamile kalmak kolaylaşıyor diye azıcıkta olsa umudum vardı ama bugün eşimin sperm testi sonucu çıkınca bütün umutlarım tükendi. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum öyle düşünüyorum boş boş

Nasıl çıktı sonuçlar

Tesekkur ederm desteginiz icin. Yani zor bi surecten geciyorm hipertiroidim var ve tedaviye basladm ameliyat olamiyorm kalp krizi riskm var falan filan

Cok uzuldum ya ama yine de umudunuzu yitirmeyin. Tedavi arastirin dogal da olabilir

Kan vermediniz mi
Kanama çok fazla lavaboya gittikçe geliyor ama regli gibi. Tek fark pıhtı yok önceki regllilerimle alakası yok kanama bu şekilde devam edecek mi diye bekleyeceğim. Yerleşme kanaması bu kadar şiddetli olan hiç duymadım hep lekelenme şeklinde oluyorlar. Reglse diye bekleyeceğim bir gün daha

Yerleşme kanamasında sürekli gelen kan olmaz az az gelir mesela ped takmanı gerektirmez hafif leke gibi olur

Ben de bu sabah laboquick kaset test yaptım ve malesef negatif. Bu ay tatile gittiğim için ovülasyon yapamadım ama ağrıma akıntıma göre ihtimal olduğunu düşünüyordum. Tahmini regl günüm 4 ağustos. Sanırım olsa çıkardı bugün

Ama erkende olmuş olabilir daha yerleşmemiş olabilir bence biraz bekleyin. Benimde 5 ağustos ama daha bekliyorum test yapmadım

Ben de az once eczaneye gittim predictor en iyi testten aldim benim de bat 4 agustos. Hic bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…