BAT 6 gün varken positif

Tugceela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
96
43
8
29
Merhaba arkadaşlar .
mart ayında kürtajlı düşük, mayıs ayında kimyasal gebelik . Bu sene benim senem değil diyip gebelik planlamayı boşverdim. Kendimce folik asit kullanıyorum 1 aydır , kan tahlillerım temiz.
kasık ağrılarım, iştahım çok açık, kabızlık, şişkinlik var şüphelendım ve BAT 6 gün var bugün evde bulunan bir normal kaset testle gebe olduğmu öğrendım. Biri bana bunun şaka olduğnu söylesin. Herşey iyi olcak desin. Yine aynı şeylerı yaşamak istemiyorum.
böyle erkenden positif test yapan oldummu?
ne zaman doktora gitmeliyim?

Eklentiler

• 5D6411E1-9A4B-4FCB-B4A6-C9E01D7A0022.webp
    5D6411E1-9A4B-4FCB-B4A6-C9E01D7A0022.webp
    52 KB · Görüntüleme: 72
Sağlıklı bir gebelik sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun inşallah verende Allah alanda güzel düşünelim güzel olsun :) Bende mayısta düşük yaptim o iki çizgiyi görmeyibekliyorum :)

Canım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah sağlıkla devam eder. Benim de haziranda kürtajla düşüğüm var korkularını anlıyorum. Düşük ve kimyasal sonrası genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırmış mıydın?
Şimdilik yapma gereken 2 günde 1beta vererek değer artışını takip etmen. Erken öğrendiğin için biraz uzun sürecek ama 6 kala olmasına rağmen kaset testte belirgin çıkmış. Muhtemelen erken döllenme olmuştur.
iyi bir doktora git kan sulandırıcı ve progestan başlayabilir düşük geçmişin olduğu için

Canım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah sağlıkla devam eder. Benim de haziranda kürtajla düşüğüm var korkularını anlıyorum. Düşük ve kimyasal sonrası genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırmış mıydın?
Şimdilik yapma gereken 2 günde 1beta vererek değer artışını takip etmen. Erken öğrendiğin için biraz uzun sürecek ama 6 kala olmasına rağmen kaset testte belirgin çıkmış. Muhtemelen erken döllenme olmuştur.
iyi bir doktora git kan sulandırıcı ve progestan başlayabilir düşük geçmişin olduğu için
Denemeye başladınız mı geçmiş olsun bu arada

Denemeye başladınız mı geçmiş olsun bu arada
Sana da geçmiş olsun canım. Kürtaj sonrası 1 adet korundum. Geçen ay denedik olmadı bakalım bu ay inşallah olur. Doktorum bir adet görmen yeterli dedi bana. Sen korunuyor musun?

Genetik testlere gerek duymadılar bir sağlıklı kızım var . 1 düşüğü normal kabul ediyorlar , kimyasal gebelikte düşük olarak sayılmıyormuş. Yani şuan niyetim yarın hastaneye gitmek, ve dediğiniz gibi 2 günde bir takip etmek. Artış gösterdiği an hastaneye gidicem doktora ❤️

Genetik testlere gerek duymadılar bir sağlıklı kızım var . 1 düşüğü normal kabul ediyorlar , kimyasal gebelikte düşük olarak sayılmıyormuş. Yani şuan niyetim yarın hastaneye gitmek, ve dediğiniz gibi 2 günde bir takip etmek. Artış gösterdiği an hastaneye gidicem doktora ❤️
Ben tek düşüğe rağmen yaptırmıştım. Bir genimde çok hafif düzeyde pıhtılaşma çıktı. Düşük sebebi değil ama tekrar gebelik halinde önlem amaçlı iğneye başlayacağız. Sizin için bundan sonrası sorunsuzca ilerler inşallah. Bir kez düşük yapmak yine öyle olacak demek değil içinizi ferah tutun 🙏

Sana da geçmiş olsun canım. Kürtaj sonrası 1 adet korundum. Geçen ay denedik olmadı bakalım bu ay inşallah olur. Doktorum bir adet görmen yeterli dedi bana. Sen korunuyor musun?
Bende 2 adet korundum pskolojim cok bozulmuştu bu ay denedik agustosta olmadi eşimde göreve gidip duruyor tam yumurtlama donemimde bilmiyorum nasil olacak. Düşük sonrası daha kolay gebe kalanların sayısı fazla insallah cok beklemeyiz ya

Ben tek düşüğe rağmen yaptırmıştım. Bir genimde çok hafif düzeyde pıhtılaşma çıktı. Düşük sebebi değil ama tekrar gebelik halinde önlem amaçlı iğneye başlayacağız. Sizin için bundan sonrası sorunsuzca ilerler inşallah. Bir kez düşük yapmak yine öyle olacak demek değil içinizi ferah tutun 🙏
En kısa zamanda doktora gidicem , dediklerinizi göz önünde bulundurcam doktorumla konuşcam inşallah ❤️

Bende 2 adet korundum pskolojim cok bozulmuştu bu ay denedik agustosta olmadi eşimde göreve gidip duruyor tam yumurtlama donemimde bilmiyorum nasil olacak. Düşük sonrası daha kolay gebe kalanların sayısı fazla insallah cok beklemeyiz ya
Yumurtlamayı güzel değerlendirin ama göreve gidiyorsa yapacak bişey yok 🤷‍♀️ Geçen ay eşim rahatsızlandı sadece çatlama günü ilişki oldu çok stres olmuştum. Nitekim gebelik olmadı. Ama tek ilişkiyle de kalınıyor kısmet artık.
Ben kalp atışı bile duyamamıştım o sebeple hemen yerini doldurma isteği oldu sanırım. Doktorum da korunma dedi. Zaten araştırdığımda da uzun süre korunmak gebelik şansını daha da azaltıyor diyorlar. Hemen gebe kalan da var 1 yıl bekleyen de..inşallah biz de arkadaşımız gibi güzel haberi alırız tez vakitte 🙏

Back
X