- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi Sadglozgrr
Cok moralim bozuldu yaa, sonucu sormak icin acmistim sayfayiMalesef ben adet oldum, daha kan sonucumu almadan, inşallah bir daha ki aya olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok moralim bozuldu yaa, sonucu sormak icin acmistim sayfayiMalesef ben adet oldum, daha kan sonucumu almadan, inşallah bir daha ki aya olur![]()
Gecmeyebilir idrar testlerinde en garanti gunun 1 hafta gecmesi diyor biraz daha bekle sonra kan testi ver istersenKızlar ovülasyon günümün üstünden 16 gün geçti. Ve bugün regl günüm ve regli olmadım. Adetim düzenlidir. Ama düne kadar yaptığım kaset testler hep negatifti. Bugün olurum diye test yapmadım. Gebelik olma ihtimali var mıdır ? Olsa şimdiye kadar idrara geçerdi demi
Regli olmam için hiç belirti yok. Regliden önce su gibi akıntılarım olurdu o da yok. Ama yumurtlamadan 16 gün geçti ya çok muallaktayım. Yarın regli olmazsam kan testi yaptırsam mı bilemedim. Pek olacak gibi durmuyorum. HayırlısıGecmeyebilir idrar testlerinde en garanti gunun 1 hafta gecmesi diyor biraz daha bekle sonra kan testi ver istersen
Sonuc ne oldu acabaRegli olmam için hiç belirti yok. Regliden önce su gibi akıntılarım olurdu o da yok. Ama yumurtlamadan 16 gün geçti ya çok muallaktayım. Yarın regli olmazsam kan testi yaptırsam mı bilemedim. Pek olacak gibi durmuyorum. Hayırlısı
OlmadımSonuc ne oldu acaba
Bende olmadim daha kan testi vericem bugun icim rahatlasinOlmadım
Bende dayanabilirsem pazartesiye kadar dayanamazsam cumaya kadar bekleyecem :). 1 hafta önce gebelik testi denediğimde ovülasyon da denemiştim. C kadar olmasada net koyuydu. Umursamadım. O ara ilişki oldumu olmadı mı ona da emin değilim. Acaba ikinci yumurtlamamıydı o diyorum. Kafam çok karışıkBende olmadim daha kan testi vericem bugun icim rahatlasininsallaaaahhh bebis vardir
![]()
Ben kan verdim negatif çıktıBende dayanabilirsem pazartesiye kadar dayanamazsam cumaya kadar bekleyecem :). 1 hafta önce gebelik testi denediğimde ovülasyon da denemiştim. C kadar olmasada net koyuydu. Umursamadım. O ara ilişki oldumu olmadı mı ona da emin değilim. Acaba ikinci yumurtlamamıydı o diyorum. Kafam çok karışık![]()
Gecikme varmıydı canım.Ben kan verdim negatif çıktı(
insallah sen de pozitiftir canım
evet 2 Gün :/Gecikme varmıydı canım.
Regli olmadıysan ve normalde döngün hep düzenliyse hemen üzülme canım bekle bakalım sonradan pozitif görenler de var. Hcg Değeri 1 lerde cıkıp sonradan artanlar var. Hayırlısı olsun canım rabbim tez vakitte hepimize nasip etsinevet 2 Gün :/
Sanmıyorum bu saatten sonra canımAllahtan ümit kesilmez :))Regli olmadıysan ve normalde döngün hep düzenliyse hemen üzülme canım bekle bakalım sonradan pozitif görenler de var. Hcg Değeri 1 lerde cıkıp sonradan artanlar var. Hayırlısı olsun canım rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin
Canım merhaba senin sonucun ne olduBakarlar canım bence
Yok canım geçen ay oluşmadı bu ay yine beklemedeyşm bat 5 NisanCanım merhaba senin sonucun ne oldu
Gebelik var mı
Ben de 2 gündür kasığımda seğirme var. Çatlatma iğnesi vuruldum 7.günüm bugün
Hakkında hayırlısı olsun canımYok canım geçen ay oluşmadı bu ay yine beklemedeyşm bat 5 Nisan
Yok canım belirti aradıkça belirti çıkıyor en iyisi zamana bırakmak ben artık öyle yaptımHakkında hayırlısı olsun canım
O zman seğirmeler bir belirti değil![]()