Gebeliğe Hazırlık BAT 8 MAYIS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebruelaalya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
66
9
36
31
Hepinize merhaba bat 8 mayisti ama halen gelmedi dun produktor marka test yaptim cok tuaf birsey anlamadim sizinle paylasmak istedim bole olan varmi acaba

Hepinize merhaba bat 8 mayisti ama halen gelmedi dun produktor marka test yaptim cok tuaf birsey anlamadim sizinle paylasmak istedim bole olan varmi acaba Eki Görüntüle 2846883
Merhaba canım çok belli belirsiz bi hayalet çizgi gördüm sanki acaba geç döllenme denen şey olmuş olabilirmi allahım inşallah bebişin seninledir

Merhaba canım çok belli belirsiz bi hayalet çizgi gördüm sanki acaba geç döllenme denen şey olmuş olabilirmi allahım inşallah bebişin seninledir
Canim cok tesekkur ederim aslinda oyle bisey ki nasil desem dun aksam aldi testi bu produktor marka adet gevikince yapilandan yaptm bisi yoktu sonra icinu actim baktim beyaz kisimda bir cizgi daha var hatta resimlerini atmistim sonra toparladim silik biz cizgi daha var gbi ama bilmiyorum

Beklemek çok zor biliyorum ama 2 gün sonra tekrarla adetin gelmezse bakalım senin için hayırlısı olsun güzel haberler alırsan yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…