Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet siz biraz daha bekleyinBenim de ilk idrarım değildi regliye daha olduğu için yine de umudumu korumak istiyorum
Yorumunuz için sağ olun yorumunuz 3 gün bile olsa umudumu yeşertir teşekkürlerGün içinde alınan sıvılar idrarı seyreltiyormus şuan da da HCG bin yeni artığı erken dönemde seyrelince hiç belli olmuyor ya ilk idrar yada mevcut idrarı en az 4 saat tutcakmisiz (ben tutamam vallageldiği gibi uçuyorum WC ye ) o yüzden gece biriken HCG sabah daha yoğun oluyormuş
Cnm yerlesmesi 5-6 gun suruyo rahme anca o kadar gecsin ki olursa ovulasyon pik olsunKızlar benim reglime 5-6 gün kaldı. 4 gün önce pik gördüm değerlendirdik. Bugün ovulasyon iyice silikleşti. Hamile olsam koyulaşmaz mıydı
Yaa gerçekten yorumunuz beni gülümsettiRabbim size de kalbiniz gibi bir hayat nasip etsin
Ayhhh çok heyecanlıElimde test kalmadı yeni testleri bekliyorum eşimden bakalım ne çıkacak 3.5 saattir falan tutuyorum idrarı hiç su içmedimfazla damlatınca seyrelttiği için olması gerekenden daha silik çıkarmış ilk şok geçince araştırdım biraz, bakalım göreceğiz
Benim de 4 kaldı sabah testi negatifBata 4 gün var test yaptm cıkmadı bende
Transfer hakkında bilgim yok canım ama normal oluşan gebeliklerde kimi yerleşme kanamasi yaşarken kimi yasamiyor öyle bı ihtimal olabilir ,Dr ulasabilcegin bı numara varsa arayıp bilgi alman daha doğru olabilir,ransfer günü sabah duş aldım ayağıma çorap giydim gittim hastaneye transfer oldum yatarak geri odaya getirdiler 10 dk felan durup tuvalete öyle gittim. Benim korkum 2021 de transfer olduğumda eve geldiğimde azıcık kahverengi gibi damla gelmişti çok şükür oğlum tutmuştubdogum yaptım. 2024 yılında transfer oldum tutmadi. 1. Eylül'de transfer oldum yine lekelenme felan olmadi ikiz kattı oglumdaki gibi lekelenme olursavdjye bekledim olmadı korkuyorum yine tutmazsa diye test günüm 11 Eylül
İkinci fotoda silik bı çizgi görüyorum sanki markası nedir testinYumurtlama 25 bat 8 eylül bugün sabah test yaptım. Adete 3 gün var. Baktığımda çok ince bir şey görüyor gibiyim ama anlamadım. Kendimi mi kandırıyorum. Sizce birşey var mı kızlarEki Görüntüle 3640536 Eki Görüntüle 3640537
Awox erken gebelik testiİkinci fotoda silik bı çizgi görüyorum sanki markası nedir testin
Avox genelde yaniltmiyor ,diye biliyorum kuruma çizgisi de çıkarmıyor ,içini acwbilirmisiniz daha net görürsünüz ,o cam olan şey yansıma yapıyor görünmüyor çoğu zamanAwox erken gebelik testi
Awox erken gebelik testi
İçini açtım bu şekilde görünüyor.Avox genelde yaniltmiyor ,diye biliyorum kuruma çizgisi de çıkarmıyor ,içini acwbilirmisiniz daha net görürsünüz ,o cam olan şey yansıma yapıyor görünmüyor çoğu zaman![]()