- 30 Temmuz 2025
- 79
- 60
- 3
- 27
Bugün yaptım daha birkaç dakika önce şükürler olsun pozitifTabiki verir cnm insanlar adetten once yapiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yaptım daha birkaç dakika önce şükürler olsun pozitifTabiki verir cnm insanlar adetten once yapiyo
Teşekkür ederim canımAy ay ayyy hayırlı olsunn
10 gün çok erken bence adet gününüzde yapın yada adetiniz geçince inşAllah olurBende hiç belirti yok bu ay adete 10 gün kala test yaptım negatifti daha da test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum negatif görünce üzülüyor insan
Allahım bu nasıl güzel bu nasıl heyecanlı bir haber maşaallah. İnşaallah değerlerin de çok güzel yükselir eylül müjden olur. Bizlerin de inşaallahBen de 3 gün önce kan testi vermiştim 1.20 çıkmıştı. Bugün sabah kıl gibi ince bir kan gelince peçeteye idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan vermeye gittik beta hcg 19.40 çıktı. Yani şu anda pozitif, gebelik var. Doktorumla görüştük 5 gün sonra yükselişi kontrol etmek için yeniden kan vereceğiz. Regl olmama 2 gün var bu arada![]()
Maşaallah kızlar o kadar ihtiyacımız var ki şu güzel haberlere her haber umut umut. Hayırlı uğurlu bereketli olsun
Erken test yapsana bi ovulasyonda pik varEki Görüntüle 3641449 Kızlar pazartesi adet günüm üstteki dünkü testım alttakını 2 saat sıvı almadan yaptım tekrar mı yumurtlama oluyo anlamadım
Aminn çok teşekkür ederimRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin![]()
Avox kuruma çizgisi yapmıyor geç döllenme oldu belki de ,bı kaç gün sonra tekrar Kana baktırın ,bu arada Kana gittiğinizde ne diyorsunuz hangi bölüme gidiyorsunuz ben acil başta olmak üzere bütün haklarını kullandım yeni yeni bahaneler arıyorum daBen de dün 3 gün kala sabah test yaptım negatifti akşam üzeri meraktan kana gittim 1.52 çıktı. Bu sabah yine awox yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı belki kuruma çizgisi test günümü bekleyip göreceğiz netleşmesi için. O zamana regl olmazsam![]()
Ya ağzından bal damlıyorAvox kuruma çizgisi yapmıyor geç döllenme oldu belki de ,bı kaç gün sonra tekrar Kana baktırın ,bu arada Kana gittiğinizde ne diyorsunuz hangi bölüme gidiyorsunuz ben acil başta olmak üzere bütün haklarını kullandım yeni yeni bahaneler arıyorum da![]()
Testte veya o ayda şüphe görmediğim sürece de gitmemYa ağzından bal damlıyordirek acile giderim hep beta bakacağım derim. Sıkıntı yapmazlar. Yoğunsa utandığımdan dr a ilaç kullanacağım gebelik şüphem var derim o da birşey demez sağ olsun
![]()
Avox kuruma çizgisi yapmıyor geç döllenme oldu belki de ,bı kaç gün sonra tekrar Kana baktırın ,bu arada Kana gittiğinizde ne diyorsunuz hangi bölüme gidiyorsunuz ben acil başta olmak üzere bütün haklarını kullandım yeni yeni bahaneler arıyorum da![]()
Erken test yok elımde kaset var ondada dun sabah negatifti iki saar sonra tekrar ovulasyon yapıcam bugunde pık çıkarsa yarın sabah erken testle yapmayı düşünüyorumErken test yapsana bi ovulasyonda pik var![]()
Sen de biliyorsundur ovulasyonda pik görüp gebe kaldığını öğrenenler varmışErken test yok elımde kaset var ondada dun sabah negatifti iki saar sonra tekrar ovulasyon yapıcam bugunde pık çıkarsa yarın sabah erken testle yapmayı düşünüyorum![]()
Evet goruyodum dün başıma gelıncede baya okudum çok var bu şekılde öğrenen inşallah bende onlardan biri oluyorumSen de biliyorsundur ovulasyonda pik görüp gebe kaldığını öğrenenler varmış![]()
İnşaallah canım Allah gönlüne göre versinEvet goruyodum dün başıma gelıncede baya okudum çok var bu şekılde öğrenen inşallah bende onlardan biri oluyorum![]()