• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Kızlar stres çok etkiliyor ama insanın elinde değil gerçekten bende çok stres yapıyorum. Arkadaşımın hiç sorunu olmadığı halde aylarca olmadı artık bıraktım dedi dediği ay hamile kaldı o yüzden stressiz yeni ay uğurlu gelir bizlere

15 eylülde , 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bugünde öyle arkadaşım bir test yap dedi diye yaptım
Bnde de bugun lekelenme oldu daha devami gelmedi cok sukur yarin bat umarim bebektir ya insallah gelmezse devami bnde yarin yapicam belirtilerin neler ve leken bir kerelik mi geldi pembemsi miydi yoksa kahverengi mi

Bnde de bugun lekelenme oldu daha devami gelmedi cok sukur yarin bat umarim bebektir ya insallah gelmezse devami bnde yarin yapicam belirtilerin neler ve leken bir kerelik mi geldi pembemsi miydi yoksa kahverengi mi
Benim bu ilk denememdi doktora muayeneye gittiğimde Amh değerimi çok düşük buldu yani yumurta rezervimi , nutraxin pregna vitamin kullanmaya başladım folik asidimde düşüktü hiç kendimi dinlemedim hatta yumurtlama sonrası tatile gittim hem çok aktiftim hem çok kahve vs içtim hatta tatil dönüşü afyon kalesini bile çıktım :D tam 24. günümde lekelenmem oldu ve regl olacakmış gibi kasık ağrım olmaya başladı çamaşırıma çok az bulaştı wc sonrası geldi hep sonra kesildi dünde devam etti kesildi arkadaşıma söyledim oda bir test yap dedi yaptım sonuc bu , göğüs hassasiyeti falan bişey olmadı hiç

Back
X