• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Kızlar herhangi bir belirti yaşayan var mı?
Ay ben varım neredeyse 1 haftadır kasık ağrısı,bel ağrısı,meme büyümesi ve meme ağrısı yaşıyorum. Bugün fe beyaz kokusuz akıntım artmış baya .bat 10 eylül benim .Sabah ev süpürürken sol kasığıma ara ara sancı girdi

Ay ben varım neredeyse 1 haftadır kasık ağrısı,bel ağrısı,meme büyümesi ve meme ağrısı yaşıyorum. Bugün fe beyaz kokusuz akıntım artmış baya .bat 10 eylül benim .Sabah ev süpürürken sol kasığıma ara ara sancı girdi
İnşallah güzel haberlerini alırız 🥰

Kızlar benim Bat 10 eylül benim iki üç gündür sağ kasığım ağrıyor ağrı geçmiyor çok rahatsız edici değil ama sürekli oluyor ara ara batıyor. Yumurtlama 27 Ağustosta pik gördüm onun gecesinden beri var bu ağrı. Sizce yumurtlama ağrısı mı bu

Kızlar benim Bat 10 eylül benim iki üç gündür sağ kasığım ağrıyor ağrı geçmiyor çok rahatsız edici değil ama sürekli oluyor ara ara batıyor. Yumurtlama 27 Ağustosta pik gördüm onun gecesinden beri var bu ağrı. Sizce yumurtlama ağrısı mı bu
Bende adetten sonra olmuştu bence yumurtlama ağrısı olabilir

Kızlar bir de yumurtlama günü olduğunu tahmin ettiğim günün ertesi günü iki defa turuncu leke geldi neden olmuştur sizce daha önce böyle bir şey yaşayan var mı
Benim bat 8 Eylül karın ağrım iki üç gündür yani yumurtlamadan sonra oldu 🥺 üşüttüm galiba 😔

Tedavıye başlamadan once benım de olmuyodu yumurtalamayı bıle goremıyodum ıkı aydır net goruyorum ama denıyoruz bakalım hayırlısı artık ama ultrasonlada kanıtladım yanı olanı gosterıyo ☺️
Hayırlısı olsun inş bu ay olmuştur bende pazartesi sonucuma göre eylülü değerlendirmem gerekiyor

Huzursuz olmaya başladım acaba yumurtlamam mi olmuyor bugün adetimin 21 günü 32 günde bir adet oluyorum ama halen pik görmedim
Normal sağlıklı bir kadında her ay yumurtlıcak dıye bısey yokkı hiç huzursuz kullandıgın test iyi ni test olanı çıkarır

Bir an çok korktum yumurtlama mi olmuyor diye elhamdülillah pik gördüm.. bu çift çizgiyi Rabbim gebelik testinde görmeyi nasip etsin bekleyen isteyen herkese 🥰🤲

Eklentiler

• 1000011223.webp
    1000011223.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 31
Back
X