Evet guvenılır testlerden biriKızlar erken gebelik testi içi predector early önerir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet guvenılır testlerden biriKızlar erken gebelik testi içi predector early önerir misiniz
Bat tarihimiz aynı bende ikinci çocuk için başladım :) hadi güzel haberler alalımMerhaba kızlar günlerdir böyle bir grup açılsın diye bekliyorum ben 2.yi yapmak için girdim bu yola
Bat 10-12 eylül gibi
İnşallah buradaki herkes güzel haber alsın .
İlk bebeğimi de burada öğrendim
İnşallah hepiniz sevincimizi paylaşalım burada Allah nasip eder inşallah
Evet ilk çocuk olunca ikinci de hemen kolay olur zannediyoruz. Bende ikinci çocuk düşünüyorum ama 7 aydır pozitif göremedimMerhaba arkadaşlar ben de ikinci çocuk için geldim buralara 35 yaşındayım bir yıl önce korunmayı bıraktım 2 kez hamiel kaldım ilki kimyasal bir sonraki bundan 4 ay sonra oldu 12-13 hafta arası kalbi durdu anlamadık bile,daha bir ay dolmadı kaybedeli muhtemelen 10 eylül gibi adet olurum ama bu ay korunuyorum bir adet geçsin bir sorun yoksa öyle deneyeceğim kısmet artık yani diyeceğim hamile kalmak birşey değil sağlıklı ilerlemesi bir mucizeymiş ilk hamileleğim o kadar sorunsuz geçmişti ki böyle birşeyler olacağı insanın aklına gelmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin bir an önce sağlıkla hayırlısıyla![]()
Hafif goruyorum canımKızlar görüyor musunuz silik çizgiyi, burada çok düşüyor kalitesi ama
Evet ben ayda tek bir ilişki ile hamile kaldımelinizden geleni yapmışsınız zaten spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor canını sıkmahayırlısı olsun olacağı varsa her türlü olur insanlar ayda iki kez ilişki yaşıyor tutturuyorlar olunca oluyor cidden
Benimde bat 13 eylül ama 3 gündür çok fena kasık ağrılarım var gece uykudan uyandıracak şekildeKızlar merhaba, bat 9 Eylül. Bu ay ovülasyon testi yaptım 25 ağustosta catladı 8 günüm kaldı :) catlamadan hemen sonra göğüs ağrım başladı ve şu an dokunamıyorum bile bir de bel ağrım başladı bugün su gibi beyaz akıntım var
Evet o gayet gzlKızlar erken gebelik testi içi predector early önerir misiniz
Bat kac gun var
Bnm 14 bat ama hiçbir belirtim yok arada gelen bel agrimi saymazsakBenimde bat 13 eylül ama 3 gündür çok fena kasık ağrılarım var gece uykudan uyandıracak şekilde
Ayy yaptık test kızlarrrer var galiba silik çizgi çıktıBenimde bat 13 eylül ama 3 gündür çok fena kasık ağrılarım var gece uykudan uyandıracak şekilde
At bakalim cnm bat ne zmndiAyy yaptık test kızlarrrer var galiba silik çizgi çıktı
9 eylülAt bakalim cnm bat ne zmndi
Testlerinde gozukuyor ama ovulasyon koyu degil ki bu herkeste koyu olmuyormuş onu da duydum ve gordum kan vericek mjsjEki Görüntüle 3641209 hem laboquick hem predictor yaptım kızlarrr en altaki ovğlasyon
Aslında koyu baya çıkmamış fotoda , bir kaç gün bekleyeyim vereceğimTestlerinde gozukuyor ama ovulasyon koyu degil ki bu herkeste koyu olmuyormuş onu da duydum ve gordum kan vericek mjsj
Evet cnm hayirli olsun insallah vardir testelere guvenim 0Aslında koyu baya çıkmamış fotoda , bir kaç gün bekleyeyim vereceğim
Zaten kasık ağrısıda danırım regl başlayacak demekBnm 14 bat ama hiçbir belirtim yok arada gelen bel agrimi saymazsak