- 24 Ağustos 2025
- 95
- 57
- 3
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç ya herkeste farklı belirtiler çıkıyor ,zaten hep denir ya her gebelik kişiye özel dir diye gerçekten oyleymisBenim tam regl olacakmış gibi o sıcak ılık ağrılar vardır ya karından dizlere doğru öyle oluyor. Ben hemşireyim bu arada dün bir de dış nöbete gittim öğrendiğim ilk gün, sabaha kadar ayaktaydımsadece idrar biraz zorladı. Bir de bu arada bende bu dönemin ortalarında ishal de oldu hafif şekilde sonra çok az kabız gibi oldu ama zorlayacak şekilde değil şu anda da norma ilerliyor. Hatta ilk ishal olduğumda tedirgin olmuştum çoğu kişi kabızlık dediği için belirti olarak
Ayyy Rabbım kolaylaştırsın tüm süreçlerini. Evet tedbir önemli tabi ama tatlı tatlı kontrol edelim o süreci strese donusturmeyelim heyecanı dahi çok güzel o tatlı heyecanın keyfini çıkartmaya bakın. Ben de test sonucunu beklerken hep bu hissin heyecanını sevdim sonuç ne olursa olsun dedim. Siz de dikkat edin tabii ama tatlı tatlı güzel güzelÇok teşekkür ederim ,aslında negatif çıksa üzülmem ,benim ki biraz koruma iç güdüsü,aynı zamanda bu olursa benim üçüncü olucak ,ama kan uyusmazligi başta olmak üzere bı takım sıkıntılar dan benim hep düşük oluyor bı sofra bezi silkelesem kanamadan yatıriyorlar hastaneye diğer iki oglumda da hep yrg de yattım yani yüksek riskli gebelik bölümünde eğer şuan varsa 6.hafta geçmeden iğne olmam gerekiyor çabam o yüzden ,sonra gecckalinca kendimi daha çok perişan ediyorum
Hakikaten öyle, ben bütün belirtileri yaşadım gün gün kim ne yaşadıysam hepsi belirdi bendeÇok ilginç ya herkeste farklı belirtiler çıkıyor ,zaten hep denir ya her gebelik kişiye özel dir diye gerçekten oyleymis
Bende de yumurtlama olduktan sonra 3 gün bu belirtilerin hepsi vardı hatta ishal bile oldum durduk yere 3 gün sürdü bitti sadece sol bacağım ile kasigim arasında hareket edince ağrı var bat 10 Eylül şimdilik adet olacamisim hissi var içimde ama takdiri ilahi vardı vakti saati teslimiyet gerçekten çok önemliAyyy Rabbım kolaylaştırsın tüm süreçlerinin. Onelm, tedbir önemli tabi ama tatlı tatlı kontrol edelim o süreci strese donusturmeyelim heyecanı dahi çok güzel o tatlı heyecanın keyfini çıkartmaya bakın. Ben de test sonucunu beklerken heo bu hissin heyecanını sevdim sonuç ne olursa olsun dedim. Siz de dikkat edin tabii ama tatlı tatlı güzel güzel![]()
Aminnn Allah razı olsun ,kaygı beni mahfetti işte ,diğer dusuklerde çok suclandim bile isteye olmuş gibi acısını çektim ,bide çocuklar büyük benim aralarında kucukle 12 yaş olcak hemen hemen ,e tabi özledim bebek heyecanını da ,hepsi ortaya karışık ,haklısınız biraz rahat bırakmam gerekiyor kendimi bu şekilde olacağı varsada olmucakAyyy Rabbım kolaylaştırsın tüm süreçlerini. Evet tedbir önemli tabi ama tatlı tatlı kontrol edelim o süreci strese donusturmeyelim heyecanı dahi çok güzel o tatlı heyecanın keyfini çıkartmaya bakın. Ben de test sonucunu beklerken hep bu hissin heyecanını sevdim sonuç ne olursa olsun dedim. Siz de dikkat edin tabii ama tatlı tatlı güzel güzel![]()
OlsunHakikaten öyle, ben bütün belirtileri yaşadım gün gün kim ne yaşadıysam hepsi belirdi bende![]()
Rabbim mujdesiyle sevindirsin beklediginiz o güzel haberi tez zamanda alın inşallahBende de yumurtlama olduktan sonra 3 gün bu belirtilerin hepsi vardı hatta ishal bile oldum durduk yere 3 gün sürdü bitti sadece sol bacağım ile kasigim arasında hareket edince ağrı var bat 10 Eylül şimdilik adet olacamisim hissi var içimde ama takdiri ilahi vardı vakti saati teslimiyet gerçekten çok önemli
Rabbim biz ve bizim gibi bekleyen herkesi en doğru zamanda en hayırlısı ile mujdelensirsinRabbim mujdesiyle sevindirsin beklediginiz o güzel haberi tez zamanda alın inşallah![]()
Tatlı heyecanlar, önemli olan bu heyecanı tatlı bir sınırda tutup strese dönüştürmemek, belirti olur olmaz, sonuc pozitif olur ya da olmaz önce saglikli olalım sonra Rabbim hayirlisiyla hayirli haberler versin hepimze, hepimizin güzel haberler vereceği günü sabırsızlıkla bekliyorumBende de yumurtlama olduktan sonra 3 gün bu belirtilerin hepsi vardı hatta ishal bile oldum durduk yere 3 gün sürdü bitti sadece sol bacağım ile kasigim arasında hareket edince ağrı var bat 10 Eylül şimdilik adet olacamisim hissi var içimde ama takdiri ilahi vardı vakti saati teslimiyet gerçekten çok önemli![]()
Olumsuzu hiç dile de getirmeyin aklınıza da getirmeyin. Hayırlısıyla en güzel haliyle olsun herseyAminnn Allah razı olsun ,kaygı beni mahfetti işte ,diğer dusuklerde çok suclandim bile isteye olmuş gibi acısını çektim ,bide çocuklar büyük benim aralarında kucukle 12 yaş olcak hemen hemen ,e tabi özledim bebek heyecanını da ,hepsi ortaya karışık ,haklısınız biraz rahat bırakmam gerekiyor kendimi bu şekilde olacağı varsada olmucak
Valla gogus ucu yanmasi arada oluyordu dokununca daha belirgin bir his geliyor ama testim negatif cikti bat 9 benimdeGöğüs ucu ağrısı direkt gebelik belirtisi diyorlar canım böyle dokununca yanıyor gibi acı oluyormuş. İnşallah vardır
Bende ayni sekilde tuvalete zor yetisiyorum ama sabah test yaptm negatif bat 9 benimde umiidim kalmadi psikolojik sanirim yaKızlar ben aşırı bir şekilde sık idrara çıkıyorum
Bunu yaşayan var mı?
Bat ne zmndiDün pozitif öğrendim ben.
Hala sık idrara çıkmam devam ediyor, sivilcelerim de benimle, ara ara tatlı belirgin ağrılar oluyor dizlerim de dahil sonra biraz geçiyor ara ara oluyor falan tatlı tatlı gidiyoruz şimdilik. Bir de bu sabah ovulasyon testi de yaptım dün silikti bugün daha belirgin. Normalde bugün 28. Gün ve regl olmama gerekiyordu. Dün betahcg değerim 19.40 dı![]()
Yumurtlama 23 ve 24 Ağustos. Çatlama 25 Agustos. Döngüm 28 gün. Bugün regl günüm ama olmadım. Dün kan testi vermiştim beta 19.40Bat ne zmndi
Belirtin yumurtlamadan ne kadar sonra basladi ve nelerdiYumurtlama 23 ve 24 Ağustos. Çatlama 25 Agustos. Döngüm 28 gün. Bugün regl günüm ama olmadım. Dün kan testi vermiştim beta 19.40![]()
Bacım memelerin büyüdü müYumurtlama 23 ve 24 Ağustos. Çatlama 25 Agustos. Döngüm 28 gün. Bugün regl günüm ama olmadım. Dün kan testi vermiştim beta 19.40![]()
Yaa Allah sende de var etsinEvet belirginleşmis bir günde ,bı kaç gün sonra tekrar kan ver canım ,çünkü baya belirgin ve avox kuruma çizgisi yapmıyor ,çok umutlandırdı istemiyorum bu erken testlere ama ,için kıpır kıpır oldu oldu görünceben var diyorum
![]()
Ay valla birşey diyim mi yorumları okudukça belirtiler oluyor resmenBen yerimde sayıyorum ,regl belirtileri gibi birşeyler var ,arada bı kasık ağrısı oluyor geçiyor ,sağ gogsum sızlıyor dokununca açıyor yüzümde bir sürü sivilce ,hafiften bı baş dönmem var ama o psikolojik olabilir yada çok uykusuz ve yorgunum ondan kaynaklı olabilir