Ben de gördüm silik çizgiyi. Vardır inşaAllahNegatif sanki ,ama orda çok çok ince bı silik çizgi var ,test hatasıdır büyük ihtimal ,olsa çıkardı heralde,
Eki Görüntüle 3642127
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gördüm silik çizgiyi. Vardır inşaAllahNegatif sanki ,ama orda çok çok ince bı silik çizgi var ,test hatasıdır büyük ihtimal ,olsa çıkardı heralde,
Eki Görüntüle 3642127
Bende pcos var insülin troid çok yuksek çıkıyodu kılo verdım onları duzelttım hsg dedıler çekıldım sağ tupte tıkanıklık rahım için de yapısıklık var ama ilaçla açtık dedıler yumurta gelıstırıcı tedavıye başaladık 2 aydır duzenlı yumurtlamamı goruyorum degerlendıyprum ekstra ınofolıc combı kalsıyom folık asıt omega kullanıyorum ama olmayınca olmuyo eşımdede hiç bir problem yokBende macun kullanmayı düşünüyorum bu ay
Eşimin aılesınden yana bı problemım yok allaha şükür 2 senedir hiç oyle bi tepki almadım çevremdekıler benı yoruyorEşimin ailesi çok kırdı bu konuda beni
Nasip olmayınca olmuyor kuzum bana dediler sigara içiyorsun olmuyor arkadaşın bir tanıdığı sigara alkol daha ilerisi herşeyi kullanio gecenlerde doğum yaptı artık nasip diyorum inan süreç çok zorBende pcos var insülin troid çok yuksek çıkıyodu kılo verdım onları duzelttım hsg dedıler çekıldım sağ tupte tıkanıklık rahım için de yapısıklık var ama ilaçla açtık dedıler yumurta gelıstırıcı tedavıye başaladık 2 aydır duzenlı yumurtlamamı goruyorum degerlendıyprum ekstra ınofolıc combı kalsıyom folık asıt omega kullanıyorum ama olmayınca olmuyo eşımdede hiç bir problem yok
Yaşınız kaç bilmiyorum ama kaç olursa da olsun olur inşaAllah. İnsanları kim olurlarsa olsunlar ilgilendirmeyen bir konu. Bebeği yetiştirecek olan neticede sizsiniz. Kendiniz istiyorsanız umudunuzu hiç kaybetmeyin, duayla gayrete devam edin, Evvel Allah en güzel, en doğru, zamanda olur nasipte varsa. Kendiniz istemiyorsanız kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok. Kalbinizi kıracak kadar bu konuda kimseyi özelinize almayın... Haddimi aşmadan yazmak istedim görünce canım sıkıldı. İnşaAllah aşmamışımdır...Eşimin ailesi çok kırdı bu konuda beni
Bende ikisi de çok kırdı yorduEşimin aılesınden yana bı problemım yok allaha şükür 2 senedir hiç oyle bi tepki almadım çevremdekıler benı yoruyor
Çok tşk ederim o kadar güzel dediniz ki ama insanim bende duyunca kiriliyorum düşük yaptım canlı canlı kürtaj oldum bana et parçası ne abarttın dediler 4 aylık bebeklerimi kaybettim daha çok şey varda canınızı sıkmak istemiyorum ama velhasıl kelam çok yoruldumYaşınız kaç bilmiyorum ama kaç olursa da olsun olur inşaAllah. İnsanları kim olurlarsa olsunlar ilgilendirmeyen bir konu. Bebeği yetiştirecek olan neticede sizsiniz. Kendiniz istiyorsanız umudunuzu hiç kaybetmeyin, duayla gayrete devam edin, Evvel Allah en güzel, en doğru, zamanda olur nasipte varsa. Kendiniz istemiyorsanız kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok. Kalbinizi kıracak kadar bu konuda kimseyi özelinize almayın... Haddimi aşmadan yazmak istedim görünce canım sıkıldı. İnşaAllah aşmamışımdır...
Hiç alakası yok olcaksa oluyo vallaNasip olmayınca olmuyor kuzum bana dediler sigara içiyorsun olmuyor arkadaşın bir tanıdığı sigara alkol daha ilerisi herşeyi kullanio gecenlerde doğum yaptı artık nasip diyorum inan süreç çok zor
Bu ayda üzüldük bitti hadi yeni umutlarla yelken açalımHiç alakası yok olcaksa oluyo valla
Ya insanların bu başkalarının hayatına olan müdehalesini anlamıyorum. Düşük yapan bir insana bu söyleyebilecek kadar vicdansız ve merhametsiz olmalarını hiç anlamıyorum. Kim bilir ne kırgınlıklar, ne kızgınlıklar var o kalpte kalbinizden öperim. Lütfen canınızı sıkmamaya çalışın evet çok zor biliyorum ama iki günlük dünya değmiyor hiçbir şeye değmiyor. Laflarını verin verin oturtun vermedikçe insanlar bir söz sahibi biliyor kendini. Kusura bakmayın sinirlendim ben de. En yakın zamanda bebeğiniz size gelir inşallahÇok tşk ederim o kadar güzel dediniz ki ama insanim bende duyunca kiriliyorum düşük yaptım canlı canlı kürtaj oldum bana et parçası ne abarttın dediler 4 aylık bebeklerimi kaybettim daha çok şey varda canınızı sıkmak istemiyorum ama velhasıl kelam çok yoruldum
Ayy özür dilerim sizi de gerdim durduk yere ama malesef insanlık artık kalmamış ki yaşadık bunları teşekkür ederim ki halen sizin gibi naif duyarlı insanlar varYa insanların bu başkalarının hayatına olan müdehalesini anlamıyorum. Düşük yapan bir insana bu söyleyebilecek kadar vicdansız ve merhametsiz olmalarını hiç anlamıyorum. Kim bilir ne kırgınlıklar, ne kızgınlıklar var o kalpte kalbinizden öperim. Lütfen canınızı sıkmamaya çalışın evet çok zor biliyorum ama iki günlük dünya değmiyor hiçbir şeye değmiyor. Laflarını verin verin oturtun vermedikçe insanlar bir söz sahibi biliyor kendini. Kusura bakmayın sinirlendim ben de. En yakın zamanda bebeğiniz size gelir inşallah![]()
Ne özürü lütfen hepimiz zaman zaman zorbalanıyoruz ama çirkef olmak lazım. Çirkefler çok mutluAyy özür dilerim sizi de gerdim durduk yere ama malesef insanlık artık kalmamış ki yaşadık bunları teşekkür ederim ki halen sizin gibi naif duyarlı insanlar var![]()
Bazen anneme kızıyorum beni neden böyle yetiştirdin diye azcik çirkef olsaydım hayır demeyi bilseydim çünkü bu devirde eden yaraniyor ama işte karakterim el vermiyor kiNe özürü lütfen hepimiz zaman zaman zorbalanıyoruz ama çirkef olmak lazım. Çirkefler çok mutlu![]()
Bu ayda üzüldük bitti hadi yeni umutlarla yelken açalım![]()
Kuzum bu negatif görünüyor burdan bakınca biz olduk gibi sıyırdık artıkEki Görüntüle 3642186
Adetım pıhtılı degıl pede degıl sadece peçete sılınce gelıyo ve awox boyle çıktı valla şaşırdım artık![]()
10 Eylül değil mi senin batEki Görüntüle 3642186
Adetım pıhtılı degıl pede degıl sadece peçete sılınce gelıyo ve awox boyle çıktı valla şaşırdım artık![]()
Ben de gölge gördüm sanki :/Eki Görüntüle 3642186
Valla hepimiz aynıyız. Benim annem 40 tan sonra öğrendi hayır demeyi. Ben o kadar geç kalmak istemiyorumBazen anneme kızıyorum beni neden böyle yetiştirdin diye azcik çirkef olsaydım hayır demeyi bilseydim çünkü bu devirde eden yaraniyor ama işte karakterim el vermiyor ki
8 eylül gölge var gıne test felan yapmıcam artık valla kafayı yıcem yok sa10 Eylül değil mi senin bat