• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Kızlar benim 15 Eylül bat. Ama benim Pik günüm dündü. Yani ben hamile kalsam bu ay adet olma durumum hemen ortadan kalkıyor mu. Çok yakın olduğu için soruyorm çünkü geçen karnım adet olacak gibi ağrıyordu yavaştan 2 gündür o durum yok

Kızlar benim 15 Eylül bat. Ama benim Pik günüm dündü. Yani ben hamile kalsam bu ay adet olma durumum hemen ortadan kalkıyor mu. Çok yakın olduğu için soruyorm çünkü geçen karnım adet olacak gibi ağrıyordu yavaştan 2 gündür o durum yok
15 eylülü unut aşkım çatlamadan sonra 14 gun say adetın ozaman gelır

kızlar test yaptım bat yarın 3 saat tuttum öyle yaptım testleri 5. Dakikada böyle çıktı artimed laboquick kaset test ve laboquick ovulasyon testi yaptım hepsini aynı anda

Eklentiler

• IMG_2769.webp
    IMG_2769.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 60
kızlar test yaptım bat yarın 3 saat tuttum öyle yaptım testleri 5. Dakikada böyle çıktı artimed laboquick kaset test ve laboquick ovulasyon testi yaptım hepsini aynı anda
Artımede guvenmede laboquick guvenılır hamılesın buyuk ihtimalle baya bellı hayırlı olsun 🥰🥹

Back
X