• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

kızlar test yaptım bat yarın 3 saat tuttum öyle yaptım testleri 5. Dakikada böyle çıktı artimed laboquick kaset test ve laboquick ovulasyon testi yaptım hepsini aynı anda
Ay ben de gördüm sağlıcakla alın kucağınıza.. Belirtiniz var mıydı?

Ay ben de gördüm sağlıcakla alın kucağınıza.. Belirtiniz var mıydı?
Var canım yaa gögüsler dolgunluk sol kasık ağrısı (yumurtlarken de orası ağrıyodu) 2 gündür bel ağrısı ve aşırı mide yanması oluyor ara ara koku hassiyeti halsizlik bende aşırı önemsemedim aslında psikolojiktir diye ama baya belirti seklindeydi 🙏🏻

Var canım yaa gögüsler dolgunluk sol kasık ağrısı (yumurtlarken de orası ağrıyodu) 2 gündür bel ağrısı ve aşırı mide yanması oluyor ara ara koku hassiyeti halsizlik bende aşırı önemsemedim aslında psikolojiktir diye ama baya belirti seklindeydi 🙏🏻
Ben de dinlememeye çalışıyorum kendimi. Çok sevindim senin adına sağlıcakla ilerlesin sürecin kavuş bebikine 💞💞🧿

Kızlar bu arada bende pcos vs yok. Mayıs ayında hormon testi verdim hepsi normaldi. Ancak son iki ayda döngüm 42, ve 38 gün sürdü. 42 gün olanda doktor çatlama olmamış çok normal bazen olabiliyor dedi. 38 olanda da yumurtam çatlamıştı ama geç çatladı. Ben de bu ay araştırarak inositol başladım. Ayreten omega ve q10 kullandım. Bir de propolis içtim suya karıştırılanlardan. İnositol o kadar güzel geliştirdi ki yumurtamı pazartesi 12mm olan yumurtam cumartesi 24mm idi. Rahim kalınlığım da 9 ve 17 ölçüldü o zaman. Döngüm 30-32 civarıydı normal zamanda. Ama bu ay tam 14. Gün civarı yumurtam çatladı bence çok faydası oldu. Eğer gebe kalırsam bu ay o vesile olmuş olacak benzer bir durum yaşayan olursa diye paylaşmak istedim 🫶🏼

ağustos ayında kimyasal gebelik yasadım bu nedenle regl gecikmesi oldu buna takiben bat 10 eylül ama regl bitisinden sonraki süreci cok iyi değerlendirmedik aslında ama yinede icimi dürten bir şeyler olduğundan dolayı dün test yaptım early predactor negatif cıktı yarın regl olmam lazım ama bu kimyasalın etkisiyle biraz gecikme olabiliceği söyledi doktor. sizce gecikmem olur mu yada ne kadar olursa test yapıyım tekrar ve birde son sorum dün negatif görmüsken pozitife dönebilir mi tekrar

ağustos ayında kimyasal gebelik yasadım bu nedenle regl gecikmesi oldu buna takiben bat 10 eylül ama regl bitisinden sonraki süreci cok iyi değerlendirmedik aslında ama yinede icimi dürten bir şeyler olduğundan dolayı dün test yaptım early predactor negatif cıktı yarın regl olmam lazım ama bu kimyasalın etkisiyle biraz gecikme olabiliceği söyledi doktor. sizce gecikmem olur mu yada ne kadar olursa test yapıyım tekrar ve birde son sorum dün negatif görmüsken pozitife dönebilir mi tekrar
tekrar bir regl olursam sonrasında bir doktora gitmeyi düsünüyorum daha önce hicbir değerime vs baktırmadım, sadece kan değerlerimin düsüklüğünden aktif folik hasit kullanıyorum

Ben şu p.early olandan da yaptım iki üç gün önce yoktu orda da ,bugün de yaomicaktim aslında regl olcam diye bekliyorum bı pozitif bı negatif görmekten yorulmuştum ,şimdi gene aynı şey oldu regl günüm nasılsa belirtilerde var ben negatif cikicak için rahat edicek diye yaptım ,şimdi silik milik bişey çıktı aklım Gine bulandı en güzeli beklemek

Ben de gördüm silik çizgiyi. Vardır inşaAllah
İnşallah

Bir hafta sonra bile pozitif gören var yumurtlamanın ne zaman olduğu önemli

Bir hafta sonra bile pozitif gören var yumurtlamanın ne zaman olduğu önemli
kimyasal gebelikten sonra acıkcası dikkat etmedim yumurtlamaya falan akısa bıraktık o süreci ama gecen hafta asırı asık ve bel ağrım vardı beyaz kremsi akıntım oluyodu ara ara yarın regl olmam lazım ama hic bir belirtim yok regl ye dair normalde 2 3 gün kala göğüslerimde sislik hassasiyet falan olur kasık ağrım iyice artar aynı sekilde bel ağrımda ama suan tık yok

Merhaba kızlar bat 15 Eylül bugün sabah test yaptım 8 de bir şey görünmüyordu 12 den sonra baktım teste ikinci çizgi var bn anlamadım ama negatifti bu ay belirtilerim sağ kısımda aşırı ağrım oluyor belim ağrıyor hatta sağ bacagima ağrı vuruyorhalsizlik çok var ama aynı zamanda griptim kafam çok karışık şu an grip değilim iki gün sürmüştü bugün bir baş dönmem var sizce nedir bu durum var mıdır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 39
kimyasal gebelikten sonra acıkcası dikkat etmedim yumurtlamaya falan akısa bıraktık o süreci ama gecen hafta asırı asık ve bel ağrım vardı beyaz kremsi akıntım oluyodu ara ara yarın regl olmam lazım ama hic bir belirtim yok regl ye dair normalde 2 3 gün kala göğüslerimde sislik hassasiyet falan olur kasık ağrım iyice artar aynı sekilde bel ağrımda ama suan tık yok
Birkaç gün sonra tekrar test yapın bence

Merhaba kızlar bat 15 Eylül bugün sabah test yaptım 8 de bir şey görünmüyordu 12 den sonra baktım teste ikinci çizgi var bn anlamadım ama negatifti bu ay belirtilerim sağ kısımda aşırı ağrım oluyor belim ağrıyor hatta sağ bacagima ağrı vuruyorhalsizlik çok var ama aynı zamanda griptim kafam çok karışık şu an grip değilim iki gün sürmüştü bugün bir baş dönmem var sizce nedir bu durum var mıdırEki Görüntüle 3642246 Eki Görüntüle 3642246 Eki Görüntüle 3642246 Eki Görüntüle 3642246
İlk on dakikayı baz almanızı öneririm. Yarın tekrarlayın isterseniz testi

Back
X