Öyle yapayımİlk on dakikayı baz almanızı öneririm. Yarın tekrarlayın isterseniz testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapayımİlk on dakikayı baz almanızı öneririm. Yarın tekrarlayın isterseniz testi
O lekelenmeden 3-4 gün sonra yapın diyorlar testi tutunma aşamasında şu an, bat ne zamandı?Kızlar benım cok az kahverengi lekelenmem olmus ama çok az bişey sanırım akşam dayanamayıp test yaparım
Beklediği için olabilir yarın tekrar yapın test umarım istediğiniz sonuçlarla karşılaşırsınızEki Görüntüle 3642269 bekledikçe o çizgi olan yer koyulasmis ve belirginleşmis beklediği için mi acaba
Siz bebeklerinizi kaybetmişsiniz onlar insanlıklarını. Allah’ım size en güzelinden insan evlatları nasip eder inşaAllahÇok tşk ederim o kadar güzel dediniz ki ama insanim bende duyunca kiriliyorum düşük yaptım canlı canlı kürtaj oldum bana et parçası ne abarttın dediler 4 aylık bebeklerimi kaybettim daha çok şey varda canınızı sıkmak istemiyorum ama velhasıl kelam çok yoruldum
İnşallahBeklediği için olabilir yarın tekrar yapın test umarım istediğiniz sonuçlarla karşılaşırsınız![]()
Allah razı olsun canımSiz bebeklerinizi kaybetmişsiniz onlar insanlıklarını. Allah’ım size en güzelinden insan evlatları nasip eder inşaAllah![]()
Aynı şeyi dün düşündümEvet artık insanlarla goruşmek bile istemiyorum sordukları için
Rabbım hakkımızda hayırlısını eylesın gerçektenAynı şeyi dün düşündüm![]()
Ya silik var hem de çok belliEki Görüntüle 3642186
Adetım pıhtılı degıl pede degıl sadece peçete sılınce gelıyo ve awox boyle çıktı valla şaşırdım artık![]()
Bende oyle gördüm canım ama beklıcem hala kanama tam anlamıyla başlamadı suruntu seklınde devam edıyo normalde 1 saate başlıyodu sabaha kadar başlamazsa sabah test yapıcamYa silik var hem de çok belli
Senden de inşaAllah sağolasınAllah razı olsun canım![]()
Başlamazsa sana diyeyim kesin var. Benim bugün bat günüm ve negatif çıktı reglim de progesterondan dolayı gelemiyor dr a yazdım bakmadı daha hapı bırakayım mı bırakmayayım mı diyeBende oyle gördüm canım ama beklıcem hala kanama tam anlamıyla başlamadı suruntu seklınde devam edıyo normalde 1 saate başlıyodu sabaha kadar başlamazsa sabah test yapıcam
Ah keşkeeBaşlamazsa sana diyeyim kesin var. Benim bugün bat günüm ve negatif çıktı reglim de progesterondan dolayı gelemiyor dr a yazdım bakmadı daha hapı bırakayım mı bırakmayayım mı diye
Güzel haberler bekliyoruz o zmanİnşallahorda zaten hafif bı çizgi vardı ,durdukça belirginleşmis ,regl olcak gibi Ağrı'da çekiyorum şuan ne olcak bilmiyorum
Tam net kıpkırmızı değildiKızlar ben ikinci çizgiyi gölge olarak gördüm
Atsana canım testıTam net kıpkırmızı değildi